Στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. οι Αξιωματικοί της Κρήτης
Με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο

Τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο, τον Υπαρχηγό Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Ανδρέα Δασκαλάκη και τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού Ταξίαρχο κ. Μιχαήλ Λαδωμένο συνάντησαν οι Αξιωματικοί της Κρήτης

και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης Αστυνόμος Β΄ κ. Στυλιανός Καρακούδης (Υποδιοκητής του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου και Οργανωτικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας), ο Γενικός Γραμματέας Αστυνόμος Β΄ κ. Πέτρος Ζερβάκης (Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αγίου Νικολάου), ο Α΄ Αντιπρόεδρος Αστυνόμος Β΄ κ. Ιωάννης Μαραβελάκης (Προϊστάμενος της Ομάδας Πεζών Περιπολιών της Δ.Α. Ηρακλείου), η Β΄ Αντιπρόεδρος Αστυνόμος Α΄ κ. Ελένη Παπαθανασίου (Προϊστάμενη του Γραφείου Τύπου της ΓΕ.Π.Α.Δ. Κρήτης)

και οι Αντιπρόσωποι : Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Χρήστος Παπαδάκης (Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης), Αστυνομικός Διευθυντής κ. Εμμανουήλ Παπαδάκης (Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου), και ο Αστυνόμος Α΄ κ. Εμμανουήλ Πιπεράκης (Διοικητής του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της ΓΕ.Π.Α.Δ. Κρήτης).

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα για τη βελτίωση του αξιόμαχου των Αστυνομικών Υπηρεσιών και του ανθρώπινου δυναμικού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για τις κτιριακές υποδομές των τεσσάρων Αστυνομικών Διευθύνσεων της Κρήτης αλλά και θέματα σχετικά με τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. στο νησί.

Το σωματείο των Αξιωματικών της Κρήτης δηλώνει ικανοποιημένο από τις συναντήσεις με τη φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια με προτάσεις και δράσεις που αποσκοπούν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλείας προς τους πολίτες και την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία υπηρεσιών και προσωπικού στην Κρήτη

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos