στον Γενικό Γραμματέα Υποδομών ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
για την κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών ύδρευσης στην Ελούντα

Με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη, συναντήθηκε σήμερα (12/9) στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

Όπως έγινε γνωστό ο κ. Ζερβός, έθεσε στον Γ.Γ : θέματα που σχετίζονται με την επάρκεια των υδατικών πόρων (το γνωστό δίκτυο ύδρευσης μεταφοράς νερού από το φράγμα Αποσελέμη, για την κάλυψη των διαρκώς αυξανόμενων αναγκών ύδρευσης στην Ελούντα), έργο που αναμένεται να βελτιώσει την δυνατότητα παροχέτευσης νερού στην συγκεκριμένη περιοχή, συζητώντας παράλληλα και για το μεγάλο αναπτυξιακό έργο του ΒΟΑΚ.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ζερβός, ανέφερε ότι ζήτησε ενημέρωση για τον τρόπο υλοποίησης των μεγάλων αναπτυξιακών έργων στο νησί και ιδιαίτερα στον παλιό ΒΟΑΚ : (διαμόρφωση εθνικών μέσα από το Ίστρον, βελτίωση κόμβου Κριτσάς, δημιουργία κόμβου Λακωνίων, διαμόρφωση κόμβου στο Σεληνάρι), μελέτες τις οποίες διαχειρίζεται ο Ο.Α.Κ

Επίσης , σε συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, στον οποίο υπέβαλε σχετικό υπόμνημα, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων: το θέμα της επανασύστασης της κοινότητας Μιλάτου, η πρότασης της Δημοτικής Αρχής, αναφορικά με την ανταλλαγή του ακινήτου Αμμουδίου με τις μετοχές του Minos Beach, που αποτελεί χρόνιο αίτημα της περιοχής, το ζήτημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στην περιοχή της Ανατολικής Κρήτης με την συνεργασία του ΦΟΔΣΑ Βόρειας Πεδιάδος καθώς και μια σειρά θέματα που αφορούν στους Ο.Τ.Α (προσλήψεις προσωπικού – κατανομή ΚΑΠ κ.α)..

από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos