Διαφήμιση υπουργείου Τουριστικής ΑνάπτυξηςΕν αναμονή της υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνης Πάλλη Πετραλιά βρίσκονται όλοι οι αρμόδιοι φορείς Ηρακλείου αφού την Πέμπτη 30 Μαρτίου η κ. Πετραλιά πρόκειται να μεταβεί στο Ηράκλειο προκειμένου να συναντηθεί με τους τοπικούς φορείς του τουρισμού για να συζητήσουν τα προβλήματα αλλά και τη στρατηγική όλων στο ξεκίνημα της νέας τουριστικής περιόδου.
 
Όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκας «θα είναι εδώ η Φάνη-Πάλλη Πετραλιά με το ξενοδοχειακό επιμελητήριο και θα γίνει μια συνάντηση με τους φορείς του τουρισμού».
 
¶λλωστε για τον ίδιο λόγο ο κ. Τσόκας ήδη συναντήθηκε με την Ένωση Ξενοδόχων του νομού Ηρακλείου και με τους Ταξιδιωτικούς Πράκτορες όπου συζήτησαν τα μέτρα που μπορούν να ληφθούν από όλες τις πλευρέ αλλά και από την Περιφέρεια για τη βελτίωση των συνθηκών και την ανάπτυξη του τουρισμού.
 
Στη συζήτηση τέθηκε και το θέμα του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου, το κλείσιμο του οποίου τον Οκτωβρίου αναένεται να δημιουργήσει προβλήματα στην τουριστική αγορά.
 
 
 
γράφει η Βίκυ Αγγελοπούλου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos