ο δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης
ο δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης

Τα συγχαρητήρια του στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων εκφράζει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης  με σχετικό μήνυμά του.

Χαρακτηριστικά αναφέρει

«Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων, ως Δήμαρχος Ιεράπετρας εκφράζω τα θερμά μας συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων και ιδιαίτερα στους επιτυχόντες  των σχολείων του Δήμου Ιεράπετρας.

Κάνοντάς μας όλους υπερήφανους, αφού ολοκληρώσατε  με επιτυχία ένα κύκλο πολύχρονων προσπαθειών, ξεκινάτε σήμερα ένα νέο που σηματοδοτεί την έναρξη της φοιτητικής σας διαδρομής κα την απαρχή μιας νέας δημιουργικής εποχής στα ανώτατα ιδρύματα της χώρας μας.

Σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα σας στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας  για υγεία, πρόοδο, ακαδημαϊκή και επαγγελματική σταδιοδρομία.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια επίσης στις οικογένειες και στους καθηγητές σας, οι οποίοι στάθηκαν όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό σας και μοιράστηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες σας.

Με την πεποίθηση ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν εξαντλούνται στα μόρια εισαγωγής, ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και σε όλους όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Με εφόδιό σας πάντα το αγωνιστικό πνεύμα, την ελπίδα και την επιμονή, είμαστε βέβαιοι ότι θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε σε κάθε προσωπική σας επιλογή.

                                                  Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

 

                                             Θεοδόσιος Καλαντζάκης»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos