Συγχαρητήρια για τους επιτυχόντες στις πανελλαδικές
….αγωνία τέλος …..

με την ανακοίνωση των βάσεων, μηνύματα για τους επιτυχόντες…….

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων ….

«Συγχαρητήρια θερμά σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Κρήτης που από σήμερα ξεκινούν μια νέα πορεία στα Πανεπιστήμια της χώρας. Μια πορεία γεμάτη προκλήσεις, ευχάριστες και δυνατές στιγμές. Η σημερινή τους επιτυχία αποτελεί ένα βήμα προς το αύριο που ανοίγεται  μπροστά τους. Συγχαρητήρια αξίζουν στους καθηγητές και στις οικογένειές του για τη στήριξη της προσπάθειάς τους.

ο δήμαρχος Ηρακλείου

Θέλω όμως να πω και στα παιδιά που οι προσπάθειες και ο κόπος τους δεν δικαιώθηκαν τώρα, πως βρίσκονται μόνο στην αφετηρία. Η επιτυχία είναι πάντα αποτέλεσμα της συνέπειας και της επιμονής στους στόχους μας.

Η ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ολοκληρώνει μια επίμοχθη και πολύχρονη προσπάθεια των μαθητών, και αποτελεί την απαρχή της δημιουργικής πορείας τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Εύχομαι καλό ξεκίνημα και καλές σπουδές.

Ο έπαινος ανήκει και στους γονείς των μαθητών καθώς και στους καθηγητές τους, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων τους, εν μέσω μιας ιδιαίτερα δύσκολης συγκυρίας.

Οι μαθητές που δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν πρέπει να απογοητευθούν. Θα τους δοθούν επανειλημμένως οι δυνατότητες να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Τους προτρέπω, με επιμονή, μεθοδικότητα και θάρρος, να συνεχίσουν τον ωραίο αγώνα που θα δικαιώσει τις προσπάθειές τους.

ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός:

Συγχαίρω θερμά, όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Η προσπάθειά σας, ιδιαίτερα την φετινή χρονιά -αν και  δύσκολη εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που επέβαλε η πανδημία – ανταμείφθηκε. Η είσοδος σας στην ακαδημαική κοινότητα, ανοίγει νέους ορίζοντες, αλλά προοπτικές που σας δίνουν την δυνατότητα, να κατακτήσετε υψηλότερες κορυφές, γνώση, εμπειρία, αλλά και τα κατάλληλα εφόδια για το μέλλον σας και το μέλλον του τόπου .

Εύχομαι καλή αρχή στο νέο και ουσιαστικό ταξίδι της ζωής σας, που περιλαμβάνει αμέτρητους σταθμούς και προορισμούς.

Συγχαίρω επίσης, όλους τους μαθητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν, αν και δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τους προτρέπω, να συνεχίσουν να προσπαθούν και να ενδυναμώνουν τα όνειρα τους, αφού η επιτυχία στην ζωή, δεν κρίνεται από μια μόνο μάχη, αλλά από ένα διαρκή αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

Θερμά συγχαρτήρια στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, για την πολυεπίπεδη συμπαράσταση και την συμβολή τους στην επιτυχία των μαθητών.

Εύχομαι ολόψυχα ο νέος αγώνας που ξεκινούν οι εισαχθέντες στην Γ΄θμια εκπαίδευση, να στεφθεί με επιτυχία.

Να έχετε υγεία και δύναμη, ώστε να ανταπεξέλθετε σε κάθε δυσκολία που θα συναντήσετε στο δρόμο σας.

ο δήμαρχος Ιεράπετρας

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Ιεράπετρας για την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Η επιτυχία σας στις Πανελλαδικές εξετάσεις ολοκληρώνει μία πολύχρονη και κοπιαστική διαδρομή και σηματοδοτεί μια νέα περίοδο στη ζωή σας με καινούργιες εμπειρίες, νέες ευρείες προοπτικές και μία ουσιαστική επένδυση στη μόρφωση. 

Σας εύχομαι από καρδιάς η πορεία σας να είναι αντάξια των ονείρων και των προσδοκιών σας.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι αφανείς ήρωες, οι γονείς και οι κηδεμόνες σας που στήριξαν ηθικά και ουσιαστικά την προσπάθειά σας σε κάθε βήμα και μοιράστηκαν τις αγωνίες σας. 

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει φυσικά και στους ίδιους τους λειτουργούς της εκπαίδευσης, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό σας και σας εφοδίασαν με τις απαραίτητες γνώσεις.

Σε όσους μαθητές δεν κατόρθωσαν να επιτύχουν το στόχο τους, σας συγχαίρω για την προσπάθειά σας και σας διαβεβαιώνω ότι οι ευκαιρίες δεν εξαντλούνται στα αποτελέσματα των πανελληνίων. Οι  δρόμοι που οδηγούν στην πραγματοποίηση των ονείρων είναι πολλοί, αρκεί να μην απογοητεύεστε. Κρατήστε την εμπειρία των εξετάσεων ως εφαλτήριο για νέες πιο δυναμικές προσπάθειες για την κατάκτηση των στόχων σας.

Καλή πρόοδο σε όλους και λαμπρή και επιτυχημένη σταδιοδρομία!»

Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Δήμαρχος Ιεράπετρας

ο βουλευτής Λασιθίου Μανόλης Θραψανιώτης

Συγχαρητήρια παιδιά!

Με σκληρή δουλειά  και ξεκάθαρο στόχο καταφέρατε  μέσα σε πρωτόγνωρες υγειονομικές, εκπαιδευτικές αλλά και κοινωνικές συνθήκες να φτάσετε στην επιτυχία. Διπλά συγχαρητήρια λοιπόν και πολλές ευχές για επιτυχίες, στον νέο κύκλο που μπαίνετε τώρα, στους νέους στόχους που βάζετε, προσωπικούς και επιστημονικούς, να βρείτε αυτά που θα σας ολοκληρώσουν ως πολίτες και θα σας κάνουν ευτυχισμένους.

Συγχαρητήρια επίσης στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας, που σας στήριξαν σε αυτόν τον αγώνα με όλες τους τις δυνάμεις.

Θέλω ακόμα να ευχηθώ, καλή συνέχεια και σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα τους και  δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους αυτή τη φορά. Ήταν μόνο μια μάχη που χάθηκε, ίσως όμως και μια ευκαιρία….Προχωρήστε αποφασιστικά προς την κατεύθυνση των ονείρων σας και θα βρείτε το δικό σας μοναδικό τρόπο που θα οδηγήσει στην επιτυχία!.

 Το κλειδί, εκτός από την σκληρή δουλειά είναι να υποστηρίζετε τα θέλω σας, να μάχεστε γι αυτά και επίσης, όπως έλεγε ο μεγάλος μας ποιητής Οδυσσέας Ελύτης ,“Τα τρία Τ της επιτυχίας είναι: “Ταλέντο, Τόλμη, Τύχη”.

Υποχρέωση της Δημοκρατικής Πολιτείας είναι να δίνει σε όλα, μα όλα τα παιδιά, τη δυνατότητα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, να αφαιρεί τα εμπόδια, για να μπορούν να αναδειχτούν οι ξεχωριστές δεξιότητες του καθενός.

Μανόλης Θραψανιώτης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos