Συγχαρητήρια και ευχές στους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ 2018
Υπουργείο Παιδείας

Ευχές για καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στη ζωή απευθύνουν δημόσια πρόσωπα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους εισαγόμενους στις ανώτερες και ανώτατες σχολές το 2018.

Συγχαρητήρια  του Βουλευτή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλη Θραψανιώτη για της Πανελλήνιες

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού μας που  πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την βοήθεια  των καθηγητών και την συμπαράσταση των οικογενειών τους. Αυτή η επιτυχία ήρθε με πολύ κόπο από σας και πολλές θυσίες από την οικογένεια σας.

Θέλω ακόμα να ευχηθώ, καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον αγώνα τους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Κυνηγήστε τα όνειρα σας με πείσμα και αισιοδοξία. Ένα ατυχές αποτέλεσμα μπορεί να είναι μαζί και μια ευκαιρία.

Κανένας δεν μπορεί να περιορίσει μέσα σε όρια αυτά που πρέπει να πραγματοποιήσετε.

Κανένας δεν μπορεί να σας πει ποιοι είστε, ούτε ποιοι πρέπει να γίνετε.

Να ακούτε την καρδιά σας, να πιάνετε τις ευκαιρίες, να αγωνίζεστε, να εκτιμάτε τη ζωή και τότε θα κρατάτε το κλειδί της ευτυχίας.

Σ αυτό το νέο ξεκίνημα της ζωής σας, εύχομαι από καρδιάς να καταφέρετε να υλοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας.

Συγχαρητήρια Περιφερειάρχη στους επιτυχόντες μαθητές – μαθήτριες

Τα συγχαρητήρια του σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές – μαθήτριες στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εκφράζει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο Περιφερειάρχης εκφράζει επίσης τα συγχαρητήρια του στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών για την στήριξη και συμπαράσταση τους. Συγκεκριμένα στην δήλωση του ο Περιφερειάρχης αναφέρει:

“Συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες  που πέτυχαν την εισαγωγή τους στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η επιτυχία τους αποτελεί το επιστέγασμα μιας μακρόχρονης και επίπονης προσπάθειας. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που στη διάρκεια των μαθητικών τους χρόνων, στάθηκαν δίπλα τους. Καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους”

Συγχαρητήρια Δήλωση Δημάρχου Χερσονήσου.

Έκλεισε και φέτος, με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, ένας ακόμη κύκλος μαθητικής ζωής για τους απόφοιτους μαθητές των λυκείων ολόκληρης της χώρας και βέβαια της περιοχής του Δήμου μας.

Συγχαίρουμε λοιπόν θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν σ αυτήν την πρώτη  δύσκολη δοκιμασία της ζωής τους και πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή της προτίμησής τους. Αξίζουν  όμως πολλά συγχαρητήρια και σε αυτούς που δεν τα κατάφεραν, ενώ προσπάθησαν, καθώς είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, ευκαιρία που σίγουρα θα τους δοθεί και στο μέλλον, αφού η ζωή τους επιφυλάσσει πολλές ευκαιρίες.

Εξάλλου, σημασία δεν έχει πάντα ο προορισμός αλλά κυρίως το ταξίδι!

Καλές σπουδές και καλή δύναμη σε όλους! Η προσπάθεια δεν σταματάει ποτέ!

Συγχαρητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Συγχαίρω θερμά τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων.  Η εισαγωγή τους στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, είναι η επιβράβευση μιας μακράς και επίμοχθης προσπάθειας. Η επίτευξη των στόχων τους αποτελεί, συνάμα, την απαρχή μιας νέας πορείας στην ζωή και στον χώρο της εκπαίδευσης. Εύχομαι καλό ξεκίνημα και καλές σπουδές.

Συγχαρητήρια, επίσης, στους γονείς και στους καθηγητές των μαθητών, οι οποίοι, υπερβαίνοντας τις πολλές αντιξοότητες που επέφερε η πολύχρονη οικονομική κρίση στην χώρα μας, συνέβαλαν καθοριστικά στην προετοιμασία για την είσοδο των αποφοίτων της Μέσης  Εκπαιδεύσεως στα Πανεπιστήμια και στα Τεχνολογικά Ιδρύματα.

Οι μαθητές που δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν πρέπει να απογοητευθούν. Οι εξετάσεις αυτές δεν θα είναι η μοναδική ευκαιρία στην ζωή τους. Θα τους δοθούν επανειλημμένως οι δυνατότητες να εκπληρώσουν τους σκοπούς και τα όνειρά τους. Τους προτρέπω, με ψηλά το κεφάλι,  να  ανασυντάξουν τις  δυνάμεις τους για να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τις επιλογές τους.

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρία Καλογεράκη στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια, σε όλα τα παιδιά και ειδικά στους μαθητές του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα  Εκπαιδευτικά  Ιδρύματα της χώρας.
Οι προσπάθειες πολλών χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Συγχαρητήρια στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που έδωσαν το δικό τους δύσκολο αγώνα, στηρίζοντας τα παιδιά στη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Για όσους δεν εκπλήρωσαν τον στόχο τους, με υπομονή, επιμονή και με θέληση θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Ένωση συλλόγων Γονέων Δήμου Αγίου Νικολάου,

Με αφορμή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, η Ένωση γονέων μαθητών δήμου Αγίου Νικολάου συγχαίρει όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ευχόμαστε καλές σπουδές και κάθε επιτυχία στη ζωή τους.

Η επιτυχία αυτή είναι το επιστέγασμα της συστηματικής και αδιάλειπτης προσπάθειας που επί μακρόν καταβάλλατε και έρχεται να δικαιώσει τους κόπους και τις θυσίες στις οποίες υποβληθήκατε τόσο εσείς προσωπικά όσο και η οικογένειά σας.

Η είσοδός σας στην Ανώτατη Εκπαίδευση θα σηματοδοτήσει μία νέα αρχή, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εφοδιαστείτε με τις απαραίτητες εκείνες γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες θα σας καταστήσουν ενεργούς πολίτες της κοινωνίας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειες σας, που στάθηκαν πολύτιμος αρωγός στη δύσκολη αυτή προσπάθειά και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων σας.

Κλείνοντας, για εκείνους που δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα πρέπει να μην τα παρατήσουν και να συνεχίσουν την προσπάθεια, δεν έχει κριθεί τίποτα.

Ευχόμαστε σε όλους ολόψυχα να έχετε πάντα επιτυχίες στη ζωή σας, καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη.

Το μέλλον ανήκει σε εσάς. Ή δουλειά της Ένωσης Γονέων με το κοινωνικό φροντιστήριο “Γιάννης Γιαννακάκης” απέδωσε καρπούς αφού έδωσε τη δυνατότητα σε παιδιά του ΕΠΑΛ Αγ. Νικολάου και Νεάπολης να περάσουν σε σχολές ΤΕΙ και Πανεπιστημίου. Εδώ να ευχαριστήσουμε τους καθηγητές που αφιλοκερδώς βοήθησαν τα παιδιά των πιο φτωχών οικογενειών: Αγγελική Καπιτσάκη, Δημήτρη Παπαγιαννάκη, Εμμανουήλ Τζώρτζη, Στέργιο Παπαδάκη, Κωστή Βάρδα και Αποστολάκη Κωνσταντίνο. Για τη συνέχεια της προσπάθειάς μας και την πιθανή επέκτασή μαθητές των Γενικών Λυκείων της πόλης, απευθύνουμε κάλεσμα σε άνεργους νέους πτυχιούχους, σε συνταξιούχους εκπαιδευτικούς και σε ιδιώτες φροντιστές να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους, στο mail της Ένωσης Enosigkdagn@gmail.com…. Τους ευχαριστούμε προκαταβολικά”

ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβός με γραπτό του μήνυμα,  συγχαίρει τους μαθητές των Λυκείων του Δήμου,  για την επιτυχία εισαγωγής τους στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας , καθώς επίσης τους  γονείς και τους εκπαιδευτικούς  που στάθηκαν δίπλα τους, στον αγώνα που κατέβαλλαν και μοιράστηκαν μαζί τους τις αγωνίες και τις ελπίδες τους.

Γιατα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν  σε σχολή της επιλογής τους, ευχόμαστε να ενδυναμώσουν τον αγώνα τους για την μελλοντική τους επιτυχία .

Καλή πρόοδο στις σπουδές σας και καλή σταδιοδρομία με πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos