Συνάντηση για το αποστραγγιστικό της Αμμουδάρας
από τη συνάντηση του συλλόγου με τον δήμαρχο Αγ. Νικολάου

Η εξέλιξη των έργων ύδρευσης – αποχέτευσης που υλοποιούνται στην Αμμουδάρα καθώς και το θέμα της κατασκευής του αποστραγγιστικού έργου του οικισμού, συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με την πρόεδρο του Αναπτυξιακού Συλλόγου κ. Μαρία Μαρκάκη – Τραντά, τον πρόεδρο της κοινότητας Κριτσάς κ. Εμμανουήλ Μασσάρο και το μέλος μέλος του Δ.Σ του συλλόγου κ. Μανόλη Καμαράτο.

Αναφερόμενος στην παραπάνω συνάντηση ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, δήλωσε σχετικά : “Συζητήσαμε εκτενώς το θέμα με το αποστραγγιστικό έργο το οποίο έχει σχεδιάσει ημιτελώς η Αντιπεριφέρεια . Επανέλαβα στους εκπροσώπους του Συλλόγου, την απόφαση του Δ.Σ καθώς και την πρόθεση μας να επιτρέψουμε την υλοποίηση του σχεδιαζόμενου έργου, εφόσον κατατεθεί η μελέτη του τμήματος του αγωγού μέχρι την θάλασσα, ώστε να μην καταστραφεί η παραλία από την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.

Μάλιστα, σε συνεννόηση που είχα με την ΔΕΥΑΑΝ, ζήτησα να εξεταστεί η δυνατότητα τοποθέτησης άμεσα του αγωγού, που θα διαπερνά τον εθνικό δρόμο,  την παρούσα χρονική περίοδο  όπου εκτελείται το έργο ύδρευσης – αποχέτευσης στην περιοχή, για να κερδηθεί χρόνος, ώστε όταν κατατεθεί η μελέτη να μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα το κομμάτι του έργου που έχει σχεδιαστεί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα”.

Η Αμμουδάρα πλημμυρίζει, αλλά οι αρμόδιοι…….

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos