Συνάντηση διοικήτριας 7ης ΥΠΕ με μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΕΔ
Γιάννης Κουράκης, Γιώργος Μαρινάκης και Μενέλαος Μποκέας με τη Λένα Μπορμπουδάκη παρουσία του Υποδιοικητή κ. Δημήτρη Αγαπίου

Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΕΔ Κρήτης είχε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο της η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, κα Λένα Μπορμπουδάκη παρουσία του Υποδιοικητή κ. Δημήτρη Αγαπίου.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν από τη Διοίκηση της ΠΕΔ Κρήτης οι κ.κ. Γιάννης Κουράκης, Γιώργος Μαρινάκης και Μενέλαος Μποκέας, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην θωράκιση της δημόσιας υγείας έναντι της εξάπλωσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Η Διοικήτρια της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης ενημέρωσε την Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΕΔ σχετικά με την ετοιμότητα των νοσοκομειακών και πρωτοβάθμιων υγειονομικών δομών του νησιού και τον προγραμματισμό ενίσχυσης και στελέχωσης τους με ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

Παράλληλα αναγνωρίζοντας τη συμβολή της τοπικής Αυτοδιοίκησης στον τομέα ενημέρωσης των πολιτών ζητήθηκε η σχετική συμβολή της ΠΕΔ για τη σωστή εφαρμογή των προληπτικών μέτρων προστασίας.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos