συνάντηση μεταναστών Αλβανών με τον Περιφερειάρχη
από τη συνάντηση στη Περιφέρεια Κρήτης

Στην  καλή τους σχέση-συνεργασία με τούς Κρητικούς αλλά και στην αλληλεγγύη και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την κοινωνία του νησιού προς τον Αλβανικό λαό κατά τους πρόσφατους καταστρεπτικούς σεισμούς, αναφέρθηκαν τα προεδρεία των μεταναστών Αλβανών στην συνάντηση τους με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Η συνάντηση έγινε στην Περιφέρεια και όπως είπαν, οι εκπρόσωποι της Αλβανικής κοινότητας στην Κρήτη, σκοπός της επίσκεψης τους στον κ. Αρναουτάκη παρόντος του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή, είναι να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο  την καλή συνεργασία τους με τους Κρητικούς και να ευχαριστήσουν στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη τον Κρητικό λαό  που πρόθυμα ανταποκρίθηκε στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες από τους σεισμούς στην Αλβανία.

Ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρησαν τους εκπροσώπους των Αλβανών μεταναστών στην Κρήτη για τις πρωτοβουλίες και τίς δράσεις τους που στοχεύουν στην διατήρηση και ενίσχυση της συνύπαρξης και καλής συνεργασίας των Αλβανών μεταναστών με τους Κρητικούς και τους επισκέπτες του νησιού.

Στην συνάντηση με τον κ Αρναουτάκη, παρόντος του κ Καλογερή, συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αλβανών μεταναστών Κρήτης Άλκη Τσίνα, ο Γραμματέας της Ένωσης μεταναστών Αλβανών Χανίων – Καστελίου Χρήστο Τούλε, η Πρόεδρος της Ένωσης μεταναστών Αλβανών Ρεθύμνου Μανδαλένα Οικονόμου  και ο Πρόεδρος της Ένωσης μεταναστών Αλβανών Ηρακλείου, Βαγγ. Χαλίλι.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos