Συνάντηση με Θραψανιώτη ζητούν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου
ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου, Μανώλης Θραψανιώτης

Το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου απέστειλε στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ν. Λασιθίου Μ. Θραψανιώτη την παρακάτω επιστολή:

Κύριε βουλευτή.
Κατά την πρόσφατη επίσκεψης σας στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου δεν συναντήσατε τους εργαζόμενους και τους θεσμικούς εκπροσώπους τους, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε μέχρι σήμερα.
Επειδή, για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και οι εργαζόμενοι σε αυτό θεωρούμε ότι θα πρέπει να έχετε πληροφόρηση  όχι μόνο από την πλευρά της διοίκησης, αλλά και από την πλευρά των εργαζομένων,  σας ζητούμε να υπάρξει συνάντηση σας το επόμενο διάστημα με το ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων ή ανοικτή συνάντηση με τους εργαζόμενους στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νοσοκομείου.  Επίσης εάν το επιτρέπει το πρόγραμμα σας μπορείτε να παραβρεθείτε στη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας την Παρασκευή 30/6 στις 13.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΓΝΑΝ.
Αναμένουμε να μας ενημερώσετε για την ανταπόκριση σας ή όχι στο αίτημα μας για συνάντηση, καθώς και για το χρόνο που θα είστε διαθέσιμος  να γίνει .
ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos