Φωτογραφία από τη συνάντησηΟλοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των επαφών της υποψήφιας Νομάρχη, κ Βαγγελιώς Σχοιναράκη-Ηλιάκη με τους φορείς και τους πολίτες του νομού Ηρακλείου που πρωταρχικό στόχο είχε την ανταλλαγή σκέψεων, προτάσεων και απόψεων για τη διαμόρφωση του προγράμματος του συνδυασμού «Ηράκλειο – Πολιτών Νομαρχία».
 
Πιο αναλυτικά η κ. Σχοιναράκη είχε συνάντηση (3.8) στο Πολύκεντρο της Νεολαίας του δήμου Ηρακλείου με τους νέους του νομού Ηρακλείου, επικεντρωμένη στους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τις προτάσεις της νέας γενιάς.
 
Η υποψήφια Νομάρχης απευθυνόμενη στους νέους τόνισε ότι η νεολαία έχει τα δικά της οράματα, βλέπει μπροστά και έχει αποδείξει ότι δεν είναι η γενιά της αδιαφορίας.
 
Επεσήμανε δε, ότι τους εμπιστεύεται και ότι βασίζεται στη συμμετοχή και στην ενεργοποίηση τους, όχι μόνο προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά. Κλείνοντας τόνισε ότι η συνάντηση με τους νέους, αλλά και με τους φορείς της υπαίθρου και της πόλης, ήταν το ξεκίνημα για μια άλλη σχέση συνεργασίας που επιθυμεί να καθιερώσει με τους φορείς, τους νέους και τους πολίτε του νομού.
 
Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι
 

Print Friendly, PDF & Email

Από manos