Συνάντηση των μελών του ΚΑΠΗ με τον πρόεδρο του ΟΚΥΔΑΝ
από τη συνάντηση στο ΚΑΠΗ

Η λειτουργικότητα του χώρου που στεγάζεται το ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου, ο προγραμματισμός δράσεων για το τρέχον έτος, οι πρωτοβουλίες που αναμένεται ν΄αναπτυχθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα

για την στήριξη των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του κέντρου, παρουσία του προέδρου και του αντιπροέδρου του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν κ.κ Νίκου Μουδατσάκη, Μιχάλη Λεμονή.

Τα μέλη του κέντρου κλήθηκαν να καταθέσουν τις προτάσεις τους, αναφορικά με τον χώρο όπου φιλοξενούνται καθημερινά,ενώ ενημερώθηκαν για το πλαίσιο των πολύημερων εκδρομών, που κατά βάση γίνονται με την συνδρομή του Οργανισμού.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία της λογοθεραπεύτριας κ. Γιαννούλας Δέσποινα  με θέμα:” Άνοια. Πρώιμα συμπτώματα και τρόποι αντιμετώπισης ” και να καταθέσουν τις ερωτήσεις τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα μέλη του Κ,Α.Π.Η Αγίου Νικολάου, τις προηγούμενες μέρες με την βοήθεια της κοινωνικής λειτουργού του κέντρου, κατασκεύασαν λαμπάδες, οι οποίες τις επόμενες μέρες θα δοθούν σε άπορες οικογένειες μέσω της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos