ΕθελοντέςΑν θέλετε να συνδυάσετε εθελοντική εργασία, ενημέρωση για το φυσικό πλούτο της Ελλάδας, αλλά και διασκέδαση και ξέγνοιαστες διακοπές, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή σ΄ ένα από τα καλοκαιρινά προγράμματα εθελοντικής εργασίας της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF Ελλάς.
 
Τα προγράμματα συνεχίζονται για 11η συνεχή χρονιά σε διάφορες περιοχές της χώρας ιδιαίτερης οικολογικής και πολιτιστικής αξίας.
 
Κύρια επιδίωξη των οργανωτών είναι να καλλιεργηθεί η αξία της εθελοντικής προσφοράς για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες το έργο της WWF Ελλάς, συμβάλλοντας ουσιαστικά σε αυτό.
 
Το ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός από την πρωινή εργασία, συζητήσεις και περιηγήσεις από το επιστημονικό δυναμικό του WWF Ελλάς, εκδρομές αλλά και συμμτοχή σε τοπικά πολιτισμικά δρώμενα.
 
Σε κάθε πρόγραμμα συμμετέχουν 15 άτομα –13 εθελοντές και 2 ομαδάρχες- ηλικίας 18-35 ετών, υπό την καθοδήγηση των τοπικών συνεργατών του WWF-Ελλάς.
 
ο κόστος συμμετοχής ανέρεχεται στα 105 ευρώ και καλύπτει τη διαμονή, τη διατροφή, τις ξεναγήσεις από επιστημονικούς συνεργάτες καθώς και περιηγήσεις-εκδρομές.
 
Φέτος, τα θερινά προγράμματα εθελοντικής εργασίας θα πραγματοποηθούν στις ακόλουθες περιοχές:
  • Δέλτα Έβρου:
    16–29 Ιουλίου
  • Λευκίμη Έβρου:
    23 Ιουλίου–5 Αυγούστου
  • Βωβούσα, Ανατολικό Ζαγόρι:
    23 Ιουλίου–5 Αυγούστου
  • Δαδιά Έβρου:
    30 Ιουλίου-12 Αυγούστου

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 23 Ιουνίου.

Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι

WWF

γράφει η Βίκυ Αγγελοπούλου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos