Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Α.Κ.
Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης

Τη Πέμπτη 30 Ιουνίου συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Α.Κ. Α.Ε. υπό την προεδρία του Προέδρου  του Δ.Σ. Δημήτρη Κουνενάκη και ελήφθησαν ομόφωνα αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

    1. Προώθηση εκπόνησης της μελέτης: «Υπηρεσίες Συμβούλου-οίκου για την υποβοήθηση της Υπηρεσίας στην εκπόνηση της μελέτης τμήματος Παχειά Άμμος-Σητεία του ΒΟΑΚ και στη δημοπράτηση των έργων.
    2. Έγκριση μελέτης εφαρμογής Ηχοπετάσματος Η-02 του έργου «Κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Αμαρίου της Παράκαμψης Ρεθύμνου.

  1. Έγκριση μελέτης φύτευσης πρανών του Α/Κ Αμαρίου του έργου «Κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Αμαρίου της Παράκαμψης Ρεθύμνου.
  2. Έγκριση μελέτης εφαρμογής αποχέτευσης-αποστράγγισης στο τμήμα από Χ.Θ 3+115 έως Χ.Θ. 4+152,63 του έργου «Ολοκλήρωση τμήματος Αυχήν Αγκαθιάς-Χαμέζι-Σητεία μήκους 3,8 χλμ περίπου.
  3. Έγκριση  μελέτης σήμανσης-ασφάλισης στο τμήμα από Χ.Θ 3+380 έως Χ.Θ. 4+200 του έργου «Ολοκλήρωση τμήματος Αυχήν Αγκαθιάς-Χαμέζι-Σητεία μήκους 3,8 χλμ περίπου.
  4. Έγκριση Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (τακτοποιητικού) του έργου «ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΠΟΤΑΜΩΝ ΡΕΘΥΜΝΗΣ»,
  5. Έγκριση  Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (τακτοποιητικού) του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΥΔΡΟΓΕΩΤΡΗΣΗΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΝΤΛΗΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ, ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΜΠΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΤΟΧΙ».
  6. Ανανέωση σύμβασης «Για την παροχή επιστημονικής και αναπτυξιακής υποστήριξης στις λειτουργίες της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου» μεταξύ Ο.Α.Κ. Α.Ε. και Δ.Ε.Υ.Α.Μ.

Σύμφωνα τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του οργανισμού Φώτη Καζάση εκτός από τα υπηρεσιακά θέματα και την λήψη απόφασης ορισμού Γενικής Συνέλευσης των μετόχων του οργανισμού, το σώμα έλαβε ομόφωνα την απόφαση ο Ο.Α.Κ. Α.Ε. να υποβάλλει φάκελο υποψηφιότητας για το νέο Leader (CLLD 2014-2020) που προκηρύχθηκε από το αρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ειδικότερα ο κ. Καζάσης σημείωσε ότι: «…..ο Ο.Α.Κ. Α.Ε. ξεκινά μετά την έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο τις διαδικασίες διαβούλευσης και ενημέρωσης των φορέων, κοινωνικών εταίρων και δυνητικών επενδυτών για το επόμενο Leader. Τη Δευτέρα 04 Ιουλίου θα συναντηθούμε στην πρώτη διαβούλευση με τους Δημάρχους των 9 Δήμων στους οποίους απευθύνεται το πρόγραμμα, τους Δήμους Χανίων, Πλατανιά, Αποκορώνου, Κανδάνου -Σελίνου, Κισάμου, Γαύδου, Ρεθύμνου και Αγίου Βασιλείου».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos