συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου, 3/3/2021
οι συνεδριάσεις γίνονται με τηλεδιάσκεψη

Καλείσθε να συμμετάσχετε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη, που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.1 του άρθρου 10 της Π.Ν.Π. (ΦΕΚ  55/11.03.2020 τεύχος Α’) και της παρ.1 του άρθρου τεσσαρακοστού τρίτου της Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 75/03.03.2020 τεύχος Α’), την υπ΄αριθμ. 163/2020 εγκύκλιο του Υπ. Εσωτερικών, την Δ1α/ΓΠ.οικ.:71342/6.11.2020 Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Β΄4899) την 3η Μαρτίου 2021 ημέρα Τετάρτη με ώρα έναρξης την 18:00 για συζήτηση στα παρακάτω θέματα:

 Έγκριση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Αγίου Νικολάου για την περίοδο 2020-2023 (1η και 2η Ενότητα)
 Τροποποίηση κανονισμού λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου
 Συζήτηση – απόφαση σχετικά με την απαγόρευση τοποθέτησης ανεμοφρακτών στην οδό 28η Οκτωβρίου στον Άγιο Νικόλαο
 Διαγραφή οφειλών του Δήμου προς τρίτους λόγω παραγραφής
 Έγκριση απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας η οποία αφορά κατανομή πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, για λειτουργικές δαπάνες
 Συζήτηση – απόφαση επί της υπ΄αριθμ. 1/2021 απόφασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών
 Συζήτηση – απόφαση επί της υπ΄αριθμ. 2/2021 απόφασης του συμβουλίου Κοινότητας Ελούντας η οποία αφορά “Αναζήτηση κτιρίου για την ανάπτυξη του νηπιαγωγείου Ελούντας”
 Έγκριση μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου “Συντηρήσεις δημοτικών – αγροτικών δρόμων του Δήμου Αγίου Νικολάου 2021”
 Συζήτηση – απόφαση επί της υπ΄αριθμ. 9/2021 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής η οποία αφορά στην “Απομάκρυνση φίκου από τον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Σισίου”
 Συζήτηση – απόφαση επί της υπ΄αριθμ. 6/2021 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής η οποία αφορά στην “Απομάκρυνση δένδρου στην Κ. Σφακιαννάκη εντός πόλης του Αγίου Νικολάου”
 Συζήτηση – απόφαση επί της υπ΄αριθμ. 7/2021 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής η οποία αφορά “Απομάκρυνση πεύκου από το κοιμητήριο της Κοινότητας Φουρνής”
 Συζήτηση – απόφαση επί της υπ΄αριθμ. 8/2021 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής η οποία αφορά “Απομάκρυνση ξερών κυπαρισσιών από το κοιμητήριο της Κοινότητας Καστελλίου”
 Συζήτηση – απόφαση επί εισηγήσεως Γραφείου Αδειοδοτήσεων & ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων η οποία αφορά στην “Ανάκληση άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου λόγω θανάτου του δικαιούχου και μη ύπαρξης διαδόχων” στην Ελούντα
 Συζήτηση – απόφαση επί εισηγήσεως Γραφείου Αδειοδοτήσεων & ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων η οποία αφορά στην “Ανάκληση άδειας εκμετάλλευσης περιπτέρου λόγω θανάτου του δικαιούχου και μη ύπαρξης διαδόχων” στην Αμμουδάρα
 Συζήτηση – απόφαση επί αιτήσεως κ. Στάμου Γεωργίου σχετικά με ονομασία οδού
 Αντικατάσταση μέλους στο Δ.Σ. του ΟΚΥΔΑΝ
 Συζήτηση επί αιτήσεως Αφορδακούς Μιχαήλ περί εκμίσθωσης ακινήτου του Δήμου (βοσκοτοπος) που βρίσκεται πίσω από το ΤΕΙ Λακωνίων στη θέση Φουρνιά
 Τροποποίηση της υπ΄αριθμ. 180/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία αφορά “ Συζήτηση – απόφαση επί της αριθμ. 76/2020 απόφασης Δ.Σ.  Δ.Α.Ε.Α.Ν. η οποία αφορά “Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του Σωματείου Εκπαιδευτών και Εκμισθωτών Θαλασσίων μέσων, σπορ και σκαφών αναψυχής”                  
 Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος για την διενέργεια της εργασίας “Διεξαγωγή έρευνας πάνω στον τουρισμό στον Δήμο Αγίου Νικολάου”
 Έγκριση πρωτογενούς αιτήματος για την διενέργεια της εργασίας “Διαδικτυακή προώθηση μέσω Adwords & social media”
 Έγκριση αιτήματος παράτασης της προμήθειας τουριστικών προϊόντων
 Συζήτηση για την λειτουργία Κοινωνικού φαρμακείου στον Δήμο Αγίου Νικολάου
 Συζήτηση – απόφαση σχετικά με επεκτάσεις Δημοτικού Φωτισμού
 Έγκριση οριστικής παραλαβής εργασιών σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4412/2016
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos