Οι εμπλεκόμενοι φορείς

Από τη συνεδρίαση

Η Επιτροπή Κυκλοφορίας του Δήμου Αγίου Νικολάου συνεδρίασε υπό την προεδρία της Αρμόδιας Αντιδημάρχου κ. Αφροδίτης Βαρκαράκη και τα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ άλλων είναι 
1. Το αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου για αλλαγή σήμανσης στην περιοχή του Λυκείου έγινε αποδεκτό και τα μέλη της Επιτροπής Κυκλοφορίας συμφώνησαν με την παρακάτω πρόταση: να δοθεί προτεραιότητα στην οδό Γνώσεως η οποία μέχρι τώρα χρησιμοποιείται ως περιφερειακή και έχει μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο και η οδός Πλατάκη να ορισθεί ως δευτερεύουσα αρτηρία με πινακίδα STOP και να τοποθετηθούν πινακίδες επισήμανσης της ύπαρξης Σχολείου με ελάττωση ορίου ταχύτητας κυκλοφορίας.

2. Το αίτημα του ιατρικού Συλλόγου για την πεζοδρόμηση της οδού Δημ. Πιταροκοίλη έγινε αποδεκτό.
3. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του λιμανιού για τις 31-10-2008, ημέρα άφιξης του Αμερικάνικου πλοίου QUEEN ELISABETH, όπου παρουσία του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου κ. Μανόλη Δανδουλάκη συμφωνήθηκαν α) η προσέγγιση των Ταξί στο Λιμάνι και β) να τοποθετηθεί στο χώρο του λιμανιού, Κιόσκι Πληροφοριών με έντυπο ενημερωτικό υλικό της πόλη μας, το οποίο θα παραχωρήσει ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ώστε οι επισκέπτες μας να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.
4. Συζητήθηκαν επίσης αιτήματα πολιτών με ειδικές ανάγκες για παραχώρηση θέσεων στάθμευσης τα οποία θα κατατεθούν για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο Υποδιοικητής Τροχαίας κ. Γιώργος Παπαντωνίου, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου κ. Μανόλης Δανδουλάκης , ο Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Κλώντζας, ο κ. Μανόλης Καμπανός, ο κ. Σταύρος Καναβάκης, ο κ. Γιώργος Σκύβαλος και η κ. Ευτυχία Χαλκιαδάκη.

Από τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos