Συνεργασία Θραψανιώτη με Γ.Γ. Αθλητισμού για τα αθλητικά έργα στο Λασίθι
Μπουντίνος, Θραψανιώτης, Συναδινός

Με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό είχε συνεργασία σήμερα 9/1/2019  ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΎΡΙΖΑ, Μανόλης Θραψανιώτης. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα αθλητικά έργα στο νομό Λασιθίου.

Ο Μανόλης Θραψανιώτης  παρουσίασε στον ΓΓΑ, τις προτάσεις έτσι όπως διαμορφώθηκαν από τις συζητήσεις με τους δημάρχους τις προηγούμενες ημέρες, στους οποίους είχε τονίσει το έλλειμμα αθλητικών έργων στο Λασίθι.

Ο συνεργάτης του Γενικού Γραμματέα κ. Αναστάσιος Μπουντίνος, σε άμεση επικοινωνία με όλες τις δημοτικές αρχές έδωσε κατευθύνσεις για την σύνταξη των προτάσεων. Ιδιαίτερα τόνισε ότι όπου υπάρχουν έτοιμες μελέτες  από τους δήμους θα υποβληθούν στην ΓΓΑ και σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών θα αξιολογηθούν για να χρηματοδοτηθούν στην συνέχεια.

Από την συζήτηση προέκυψε ότι μπορούν να χρηματοδοτηθούν

  1. η αντικατάσταση του τάπητα στο γήπεδο Κριτσάς 
  2. η αντικατάσταση του τάπητα στο γήπεδο  Ελούντας,
  3. ο τάπητας  (ταρτάν) στο γήπεδο Σητείας καθώς και
  4. η διαμόρφωση και επισκευή  του Βουζουνεράκειου στην  Ιεράπετρα
  5. το γήπεδο Κοτσιφιανής στην Ιεράπετρα .

Ο Βουλευτής έθεσε επίσης δυο πολύ σημαντικά ζητήματα που αφορούν το κλειστό Τ10 στον Άγιο Νικόλαο καθώς και την συντήρηση του κολυμβητηρίου.

Ο Γενικός Γραμματέας κ. Συναδινός δεσμεύτηκε να εξετάσει τα συγκεκριμένα αιτήματα και υποσχέθηκε να επισκεφθεί τον νομό σύντομα ώστε να σχηματίσει ίδια αντίληψη.

δελτίο τύπου του βουλευτή

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos