Συνεργασία και εμπιστοσύνη ζήτηση από την υπουργό εργασίας ο Περιφερειάρχης
η υπουργός εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου

Συνεργασία και εμπιστοσύνη στην Περιφέρεια και τους τοπικούς φορείς ζήτησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης από την αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Ράνια Αντωνοπούλου στο χαιρετισμό που απηύθυνε σήμερα στην εκδήλωση “κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία τάσεις και προοπτικές” που πραγματοποιείται παρουσία τοπικών φορέων στο πολιτιστικό συνεδριακό κέντρο Ηρακλείου. “Να εμπιστευτείτε τους φορείς, υπάρχει η Περιφέρεια οι Δήμοι τα Επιμελητήρια οι φορείς που θέλουμε την συνεργασία. Εμείς όλοι είμαστε ενωμένοι και συνεργαζόμαστε” τόνισε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης απευθυνόμενος στην παριστάμενο Υπουργό ενώ αναφέρθηκε στο θεσμικό πλαίσιο αλλά και στο τρίπτυχο ανάπτυξη αλληλεγγύη και κοινωνική συνοχή.

Συνεργασία και εμπιστοσύνη ζήτηση από την υπουργό εργασίας ο Περιφερειάρχης
εκπρόσωποι φορέων

Επίκληση της τοποθέτησης του Περιφερειάρχη για συνεργασία και εμπιστοσύνη της πολιτείας- κεντρικής διοίκησης με τους τοπικούς φορείς έκανε στο χαιρετισμό της η εκπρόσωπος του Δήμου Ηρακλείου, Αντιδήμαρχος Μαρία Καναβάκη, όπως και άλλοι θεσμικοί εκπρόσωποι. Στην ίδια εκδήλωση έγινε συζήτηση για τις νέες δυνατότητες που δίνει ο νόμος 4430/2016 για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία καθώς και για τα «εργαλεία» υποστήριξης για την ενίσχυση του τομέα της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας στην Ελλάδα.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos