συνεχίζεται η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ στη Κρήτη
Πανελλήνια ομοσπονδία προσωπικού ΕΚΑΒ

Με επιστολή της προς τη διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ, ενημερώνει ότι η κινητοποίηση στη Κρήτη, συνεχίζεται, για τους λόγους:

Κ. Διοικήτρια παρά το γεγονός ότι σε όλη την Ελλάδα έχει σταματήσει η κινητοποίηση των εργαζομένων του ΕΚΑΒ , για τα Νοσοκομεία που διοικείται η κινητοποίηση θα συνεχιστεί .

Αυτό συμβαίνει γιατί δεν φροντίσατε να προσλάβετε οδηγούς – Πληρώματα Ασθενοφόρων για να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες σας, σε αντίθεση με άλλους Διοικητές των υπόλοιπων Νοσοκομείων που προσέλαβαν Οδηγούς – Πληρώματα Ασθενοφόρων για την εξυπηρέτηση των ασθενών που απαιτούν εξιτήριο με ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο

Σε συνέχεια λοιπόν της από 13/6/2020 απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας σας ενημερώνουμε ότι :

Η κινητοποίηση «Αποχή Από Δευτερογενείς Μεταφορές – Εξιτήρια , Επανεξετάσεις , Επιστροφές από ΤΕΠ» θα συνεχιστεί κανονικά από τους Εργαζομένους του ΕΚΑΒ έως 30/6/2021.

Ελπίζοντας πως έως την παραπάνω ημερομηνία θα επιλύσετε το πρόβλημα των Νοσοκομείων ευθύνης σας για να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες Το ΕΚΑΒ Ηρακλείου θα εξυπηρετεί όλα τα Επείγοντα περιστατικά και αιμοκαθαιρόμενους. Οι Διασώστες θα απέχουν από ( Εξιτήρια – Επανεξετάσεις – Επιστροφές από ΤΕΠ) που άλλωστε δεν μπορούμε να τους υποχρεώσουμε γιατί οι παραπάνω αρμοδιότητες δεν προκύπτουν από τα επαγγελματικά τους δικαιώματα ούτε από την προβλεπόμενη άδεια άσκησης επαγγέλματος.

ο πρόεδρος Ο γεν. Γραμματέας

Αγγελίδης Χρήστος Γούλας Ιωάννης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos