Έργα άνευ αδείας..Παρά τις πρόσφατες καταγγελίες του πολιτιστικού συλλόγου Μιλάτου, συνεχίζεται η καταστροφή της παραλίας στην περιοχή «Βολάκοι» της παραλίας Μιλάτου από μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής. Όπως μαρτυρεί και η σχετική φωτογραφία, με χρήση εσκαφέα αλλά και «κοπρεσέρ» γίνεται πλήρης αλλοίωση της μορφής της παραλίας και ολοκληρωτική καταστροφή του φυσικού ανάγλυφου της ακτογραμμής.

Διερχόμενοι κάτοικοι και μέλη του συλλόγου αντιλήφθηκαν τις εργασίες και ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου. Βέβαια, όταν ήρθαν οι αρχές, οι εργασίες είχαν σταματήσει και οι υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας είχαν εξαφανιστεί. Οι λιμενικοί αρκέστηκαν στην διαπίστωση και στην φωτογράφηση των παράνομα εκτελεσθέντων εργασιών και στην συγκρότηση σχετικής δικογραφίας. Όμως παρά το ότι μέχρι σήμερα έχουν σχηματιστεί δεκάδες δικογραφίες, η οικοδομικές αυθαιρεσίες συνεχίζονται με στόχο τη δημιουργία τετελεσμένων.

Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μιλάτου θεωρεί ότι σήμερα είναι πιο αναγκαία από ποτέ η λήψη από την πολιτεία δραστικών μέτρων ώστε να σταματήσει επιτέλους η ανεμπόδιστη παράνομη δράση της εν λόγω ξενοδοχειακής μονάδας και να αποδειχθεί στην πράξη ότι στην Ελλάδα οι νόμοι ισχύουν για όλους.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos