Σχολές γονέων, η Ένωση Γονέων σας προσκαλεί

Σχολές γονέων
Σχολές γονέων, η Ένωση Γονέων σας προσκαλεί

Οι Σχολές Γονέων είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που πραγματοποιείται σε όλους τους νομούς της χώρας και έχει σκοπό την εκπαίδευση και τη στήριξη κάθε μητέρας και πατέρα, στον σύνθετο ρόλο του γονιού, όπως διαμορφώνεται από τις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, ανεξάρτητα από εθνική προέλευση, ηλικία και μόρφωση, σε μελλοντικούς γονείς, γονείς ατόμων με αναπηρίες, εκπαιδευτικούς, ενήλικες τρίτης ηλικίας και ευάλωτες κοινωνικά ομάδες.

Το πρόγραμμα αναπτύσσεται από εξειδικευμένους επιστήμονες που παρέχουν στους γονείς και στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον γνώσεις, ανταλλαγή εμπειριών και ευκαιρίες για προβληματισμό.

Η Ένωση Γονέων Μαθητών δήμου Αγίου Νικολάου και το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ξεκινούν σχετικό πρόγραμμα, με βασική θεματολογία: Στάδια Εξάρτησης· Παράγοντες που οδηγούν στην εξάρτηση.

Οι δυο αυτές θεματικές αφορούν όλο το φάσμα των εξαρτήσεων (ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγο, διαδίκτυο), καθώς, βάση ερευνών, το υπόβαθρο είναι κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες και αποστολή αιτήσεων έως 15/2 στο mail της ένωσης enosisgkdagn@gmail.com και στο τηλέφωνο 6944540167.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos