Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιεράπετρας, ευχαριστήριο
Οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τόσο την υπηρεσία του Ε.Κ.Α.Β. όσο και το Δημοτικό Γηροκομείο της περιοχής

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιεράπετρας στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης (project) με θέμα «Δημόσιες υπηρεσίες και εθελοντικές ομάδες με κοινωνική προσφορά στην περιοχή της Ιεράπετρας» προσκάλεσε τον κύριο Αγγελάκη Γιώργο,

πρόεδρο του Δ.Σ. του Γηροκομείου Ιεράπετρας και υπεύθυνο τομέα Ε.Κ.Α.Β. Ιεράπετρας. Ο κος Αγγελάκης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και την Τρίτη 20/2 επισκέφθηκε το σχολείο.

Οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τόσο την υπηρεσία του Ε.Κ.Α.Β. όσο και το  Δημοτικό Γηροκομείο της περιοχής.

Απεύθυναν στον καλεσμένο ερωτήσεις που είχαν προετοιμάσει και εκμεταλλευόμενοι τη διπλή του ιδιότητα ενημερώθηκαν για την ιστορία, τον τρόπο λειτουργίας, τη δράση και την προσφορά του Ε.Κ.Α.Β. και του Γηροκομείου στην τοπική κοινωνία.

Στην παρουσίαση – συνέντευξη παρευρέθηκαν οι εκπαιδευόμενοι και οι καθηγητές του σχολείου και το ενδιαφέρον όλων ήταν αξιοσημείωτο. Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Αγγελάκη για την άμεση ανταπόκρισή του στην πρόσκληση του σχολείου και για την παραστατικότατη και απολύτως κατανοητή των δυο υπηρεσιών.

Από το Σ.Δ.Ε. Ιεράπετρας

Η Διευθύντρια

Πηγιάκη Ρέα

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos