ΠΕΠ Κρήτης Την ερχόμενη Πέμπτη 3 Αυγούστου, στις 10:30 το πρωί, πρόκειται τελικά να πραγματοποιηθεί στο Μεγάλο Αρσενάλι στα Χανιά η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα κ. Σεραφείμ Τσόκα και με την συμμετοχή όλων των πολιτικών φορέων της Κρήτης.
 
Κύρια θέματα που θα συζητηθούν είναι:
  • Διαδικασίες κατάρτισης Προγραμμάτων Δ΄ Προγραμματικής Περιόδου 2007-2013
  • Συζήτηση επί του κειμένου διαβούλευσης του Ε.Π. Κρήτης 2007-2013. Εντωμεταξύ ολοκληρώθηκαν οι επαφές διαβούλευσης για την κατάρτιση του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κρήτης για την Περίοδο 2007-2013.

Κατά τις τρεις συναντήσεις παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν η Στρατηγική και οι Προοπτικές του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Κρήτης για την Περίοδο 2007-2013.

Στην πρώτη συνάντηση σμμετείχαν ο Διοικητής της ΔΥΠΕ, ο αντιπρόεδρος της, και εκπρόσωπος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Στη δεύτερη συνάντηση πήραν μέρος εκπρόσωποι των Εφοριών Αρχαιοτήτων του νησιού και στην τρίτη συνάντηση συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του ΟΑΔΥΚ, ΟΑΝΑΚ, της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, της Αναπτυξιακής Λασιθίου, και της ΑΚΟΜΜ Ψηλορείτης.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos