Σύλλογος γονέων 4ου ΔΣ Αγίου Νικολάου, ευχαριστίες
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί στις 23/12/2016 στον χώρο του σχολείου

ευχαριστεί θερμά όσους υποστήριξαν αυτή την πρώτη προσπάθεια του νεοσύστατου Συλλόγου. Συγκεκριμένα τον Δ/ντη του σχολείου μας, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που βοήθησαν.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που πρόσφεραν διάφορα εδέσματα και αναψυκτικά και έκαναν τον μπουφέ μας πολύ πλούσιο κάνοντας τα παιδιά να ξετρελαθούν από τις γεύσεις και να έρχονται ξανά και ξανά. 1)Twins για την κρεπιέρα, 2)CREPAS για τις νοστιμότατες κρέπες του, 3)FILEMA café για τα δροσερά και γευστικά σάντουιτς όπως και για την βοήθεια σχετικά με το μοίρασμα τους. 4)Σούπερ μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ για χυμούς και χαρτοπετσέτες, 5)ΦΛΩΡΑΛ για χυμούς, 6)ΣΙΓΑΝΟΣ για χυμούς, 7)ΑΣΤΕΡΙΑ ζαχαροπλαστείο για γλυκά, 8)ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΟΣ central café για σφολιατοειδή, 9)ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ζαχαροπλαστείο για γλυκά. 10)ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ για πατατάκια.

Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές.!!!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos