Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, Πρωτοχρονιάτικη πίτα

Ως Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τη Δευτέρα 27  Ιανουαρίου 6μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου,   με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Κυρίλλου.  

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γουλιδάκης, η Αντιδήμαρχος Μαρία Σκυβάλου-Ρουμελιωτάκη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νεκτάριος Παπαβασιλείου, ο πρώην  Διοικητής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας Γιώργος Αρακαδάκης, ο νέος Διοικητής Μανώλης Καλλιονάκης, οι αρχηγοί των Δημοτικών παρατάξεων Αντώνης Πετράς, Αργύρης Πανταζής, Θανάσης Χηνόπουλος και  Ελένη Βλάσση, η Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α και Ταμίας μας Μαρία Σακαδάκη,  ο εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας Νικόλαος Τζουμάκας, ο Δ/ντής Ιατρικής υπηρεσίας Γιάννης Πετράκης, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου μας Βαρβάρα Μερεσεντόγλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταύρος Χατζάκης, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Εθελοντισμού Κων/νος Αστροπεκάκης , οΠρόεδρος Παχείας Άμμου Γιώργος Ραπάνης, ο Προϊστάμενος ΕΚΑΒ Γιώργος Αγγελάκης, εκπρόσωπος του νέου και πολλά υποσχόμενου Συλλόγου Δρομέων Υγείας καθώς  και αρκετά μέλη του Συλλόγου.

Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, Πρωτοχρονιάτικη πίτα
απονομή αναμνηστικού στον Γιώργο Αρακαδάκη

Ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε από καρδιάς καλή και δημιουργική  χρονιά, υγεία και δύναμη . Τόνισε τη μεγάλη συνεισφορά του Συλλόγου και «συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου για τη με κάθε τρόπο στήριξη των λειτουργιών και αναγκών του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, σημειώνοντας ότι η τοπική κοινωνία αγκαλιάζει τις προσπάθειές τους, οι οποίες αποδίδουν καρπούς».

    Ο Πρόεδρος Ανδρέας Μαμανόπουλος ευχαρίστησε θερμά  το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο για τα καλά του λόγια , όλους τους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών και συλλόγων και όλα τα μέλη και φίλους του Συλλόγου .  Επισήμανε  το σημαντικό ρόλο του Συλλόγου στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την όσο γίνεται καλύτερη λειτουργία του Νοσοκομείου Ιεράπετρας και αναφέρθηκε στη δυναμικότητα της κοινωνίας της ευρύτερης περιοχής στην υποστήριξη του έργου του Συλλόγου .

Ο Γραμματέας του Συλλόγου , Χαράλαμπος Κανάκης,   έκανε έναν απολογισμό για την προηγούμενη χρονιά 2019. 

«Παραδώσαμε τον πλήρη εξοπλισμό της ενδοσκοπικής Μονάδας, τον αρθροσκοπικό πύργο για την Ορθοπεδική κλινική από την Περιφέρεια μέσω της 7ης ΥΠΕ και  ένα κοντέϊνερ από Γαλλία με 26 ηλεκτρικά κρεβάτια  και άλλο εξοπλισμό και επισκευάσαμε το  θερμικό απολυμαντή.  Από την αρχή του 2019 ξεκινήσαμε και τη μεγάλη παρέμβαση στην ανακαίνιση των χώρων του Νοσοκομείου. Το έργο αυτό ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αποτελεί μια απόδειξη της μεγάλης συμβολής του Συλλόγου , που μεταφράζεται σε υπερβολική επιτυχία  της τοπικής κοινωνίας».

Για τις πολύτιμες υπηρεσίες του πρώην Διοικητή Γιώργου Αρακαδάκη και την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε,  του δόθηκε αναμνηστική τιμητική πλακέτα.

Χαιρετισμό έκαναν οι Διοικητές του Νοσοκομείου  πρώην και νυν και ο Αντιπεριφερειάρχης τονίζοντας τη μεγάλη συμβολή του Συλλόγου .

Ως Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούμε για τα δώρα τους ,  το αρτοποιείο «ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ» για την προσφορά της πίτας για άλλη μια φορά και την εφημερίδα «Ιεράπετρα 21ος αιών» για την προσφορά τριών βιβλίων  σε αυτόν που θα έπαιρνε το φλουρί.

Ευχόμαστε σε όλους  το 2020 να είναι μια καλή και δημιουργική χρονιά για όλους.

Για  το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                  Ο ΓραμματέαςΑνδρέας Μαμαντόπουλος                                        Χαράλαμπος Κανάκης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos