Σύνδεσμος εξαγωγέων Κρήτης, εκλογές 2014
Σύνδεσμος εξαγωγέων Κρήτης, εκλογές 2014

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης ανακοινώνει στα μέλη του ότι στις 8 Ιουνίου 2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00 π.μ. στο κεντρικό κατάστημα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας (Αίθουσα Συνεδριάσεων) επί της Λεωφ. Ικάρου 5 στο Ηράκλειο Κρήτης θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση, προκειμένου να συζητηθούν και να αναλυθούν τα αποτελέσματα της τελευταίας τριετίας, αλλά και να διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:

ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

–       ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ ΑΕΒΕ)

–       ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ (ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΑΕ)

–       ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (CANDIANUTS ΑΕ)

–       ΜΠΟΤΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΜΠΟΤΖΑΚΗΣ ΑΕ)

–       ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΙΚΡΑΚΗΣ ALUMINCO ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ)

–       ΠΕΡΔΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑΣ ΕΠΕ)

–       ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

–       ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΒΙΟΚΡΗΤΙΚΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΜΟΝ. ΕΠΕ)

ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

–       ΜΑΡΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΜΜ. ΑΕ)

ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ν. ΡΕΘΥΜΝΗΣ

–       ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (Ι. ΧΑΡΜΑΝΗ – Χ. ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ ΟΕ)

ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ν. ΧΑΝΙΩΝ

–       ΚΑΡΠΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (TERRACRETA ΑΒΕΕ)

Για την ομαλή διεκπεραίωση της εκλογικής διαδικασίας, για λογαριασμό των Ατομικών επιχειρήσεων (σε περίπτωση που δεν θα ασκήσουν οι ιδιοκτήτες το εκλογικό δικαίωμα) καθώς και για τις Α.Ε., Ε.Ε., Ε.Π.Ε., Ο.Ε., ΑΒΕΕ, Ενώσεις και Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, απαιτείται ορισμός εκπροσώπων με τις αντίστοιχες εξουσιοδοτήσεις, οι οποίες μπορούν να αποστέλλονται στον ΣΕΚ μέχρι την Παρασκευή 6 Ιουνίου. Οι Α.Ε. και οι ΕΑΣ έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν με τρεις εκπροσώπους, οι ΑΣ, ΕΕ, ΕΠΕ και ΟΕ με δύο εκπροσώπους και οι ατομικές με έναν.

(Σημείωση: κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να εξουσιοδοτηθεί από 2 το πολύ διαφορετικές επιχειρήσεις. Επίσης, οι επιχειρήσεις μπορούν να εξουσιοδοτήσουν και άτομα που δε σχετίζονται άμεσα με αυτές. Τις εξουσιοδοτήσεις των ΑΕ, ΕΑΣ και ΑΣ πρέπει να συνοδεύει πρακτικό συνεδρίασης Δ.Σ., όπου φαίνεται η απόφαση για την εκπροσώπηση).

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση μετατίθεται για την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα. Σ’ αυτήν την περίπτωση, οι εξουσιοδοτήσεις μπορούν να κατατίθενται μέχρι την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας.

Τα στελέχη του ΣΕΚ είναι στη διάθεση των μελών για οποιαδήποτε διευκρίνιση και περαιτέρω πληροφορία.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΚ

Αλκιβιάδης Καλαμπόκης

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos