Νεραντζούλης, Περράκης, Χαριτάκης
Νεραντζούλης, Περράκης, Χαριτάκης

Σύσκεψη για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Άγιο Νικόλαο, έγινε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, υπό τη προεδρία του Αστυνομικού Διευθυντή Κωστή Περράκη.

Στο γραφείο του αστυνομικού διευθυντή βρέθηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστιατορίων μπαρ κ Νεραντζούλης, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Λασιθίου Θ. Χαριτάκης, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, ο πρόεδρος των ξενοδόχων Μ. Βαρκαράκης, εκπρόσωπος του λιμεναρχείου και του δήμου Αγίου Νικολάου, καθώς και μέλη της διεύθυνσης υγιεινής της περιφερειακής ενότητας Λασιθίου.

εκπρόσωποι φορέων και της διεύθυνσης υγιεινής
εκπρόσωποι φορέων και της διεύθυνσης υγιεινής

Παρά τις αντιρρήσεις από τη πλευρά των ενδιαφερόμενων, ο αστυνομικός διευθυντής ξεκαθάρισε ότι μετά από μερικές μέρες συστάσεων, ο νόμος θα εφαρμοστεί. Κάλεσε δε τους εκπροσώπους των επαγγελματικών φορέων να συνετίσουν τα μέλη τους γιατί θα επιβάλλονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα, ακόμα και κλείσιμο καταστημάτων.

Όπως είπαν όσοι συμμετείχαν, θα πρέπει να χωνέψουμε το γεγονός ότι δεν θα επιτρέπεται πλέον το κάπνισα σε καφετέριες, κλπ. και να γίνει μέρος της καθημερινής μας παιδείας, όπως έχει γίνει εδώ και χρόνια, μέρος της λογικής των ξένων επισκεπτών της περιοχής.

Απομένει να δούμε αν αυτή τη φορά, ο νόμος θα εφαρμοστεί …..

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos