Σύσκεψη για την πορεία των εμβολιασμών στο Λασίθι
ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας με φόντο τον κόλπο Μεραμπέλλου

Την πορεία των εμβολιασμών για τον Covid-19 στο νομό Λασιθίου εξέτασαν σε κοινή σύσκεψη υπό την προεδρία του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια εκπρόσωποι και φορείς από όλο το νομό Λασιθίου το βράδυ της Τετάρτης (30/06) σε ξενοδοχείο του Αγίου Νικολάου.

Εξετάστηκαν θέματα όπως, ποσοστό εμβολιασμένων και του τι μπορεί να γίνει από κει και πέρα τόσο, ώστε να φτάσουν τα εμβόλια μέχρι την άκρη της του τόπου και τον τελευταίο κάτοικο. Όπως μας είπε ο υπουργός στη συνέχεια και μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο, σε συνεργασία με τους δήμους, θα γίνει προσπάθεια να εμβολιαστούν οι πάντες με κινητές μονάδες.

Ο γενικός γραμματέας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους  με τη σειρά του για θέματα εμβολιασμού ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στην απάντηση του για τα χαμηλά ποσοστά σε Ηράκλειο και κυρίως στο Ρέθυμνο.

Στην κεκλεισμένων των θυρών σύσκεψη στον Άγιο Νικόλαο, τέθηκαν και θέματα νοσοκομείων. Με τις πληροφορίες μας να θέλουν τον υπουργό υγείας να φέρεται ενοχλημένος από τη στάση του δημάρχου Ιεράπετρας Θεοδόση Καζαντζάκη.

Η περιοδεία του υπουργού υγείας συνεχίζεται με επόμενη στάση στο Ρέθυμνο και στη συνέχεια Χανιά.

Στη Κρήτη ο Κικίλιας εκστρατεία υπέρ εμβολιασμών

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos