Σύσταση πενταμελούς επιτροπής στην πρώην κοινότητα Μιλάτου
ενεργοποίηση και συμμετοχή των κατοίκων της Μιλάτου σε ζητήματα που αφορούν στον οικισμό

Στην σύσταση μιας άτυπης πενταμελούς επιτροπής στην πρώην κοινότητα Μιλάτου, αναμένεται να προχωρήσει ο Δήμος Αγίου Νικολάου, σύμφωνα μάλιστα με τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην τελευταία συνέλευση κατοίκων της κοινότητας Βραχασίου (3/2/20).

Όπως, έκανε γνωστό, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, η εν λόγω επιτροπή, αναμένεται να συγκροτηθεί στο εξής από τους δύο εκλεγμένους συμβούλους της περιοχής , καθώς και τρεις ακόμα κατοίκους της Μιλάτου, οι οποίοι συνεργαζόμενοι – καταγράφοντας θέματα και προβλήματα που αφορούν στον οικισμό – δύναται να τα μεταφέρουν στο Τοπικό Συμβούλιο Βραχασίου και ακολούθως σύμφωνα με τις υφιστάμενες διαδικασίες, στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου.

Η σύσταση της άτυπης επιτροπής, όπως εξ άλλου ο ίδιος ενημέρωσε, γίνεται προκειμένου να υπάρξει ενεργοποίηση και συμμετοχή των κατοίκων της Μιλάτου σε ζητήματα που αφορούν στον οικισμό, και σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Δήμος για την επανασύσταση της τοπικής κοινότητας Μιλάτου στα όρια του.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos