Τα παιδιά με δασκάλες και τον διοικητή

Έξω από το νοσοκομείο

Μια διαφορετική, πολύχρωμη, όσο και χαρούμενη νότα, έδωσαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της Δ.Ε.Τ.Α. Δήμου Αγίου Νικολάου, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, μοιράζοντας με τις δασκάλες τους, χειροποίητα καλαθάκια για το Πάσχα στους ασθενείς περιθαλπόμενους του νοσοκομείου.
Τα παιδιά υποδέχτηκαν ο διοικητής του νοσοκομείου Κωνσταντίνος Τσουκάκης, ο υποδιευθυντής Δημήτρης Κοκολάκης, ενώ παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Τουριστικής Ανάπτυξης, στης οποίας της ευθύνη υπάγονται τα ΚΔΑΠ, Γιάννης Κοκκίνης.

Ο πρόεδρος της Κοινωνικής Επιτροπής του Δήμου Αγίου Νικολάου, Μανόλης Κλώντζας, δήλωσε αμέσως μετά:
«Ενόψει των εορτών του Πάσχα και όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ημέρες ευχών, θεωρήσαμε υποχρέωσή μας, στα πλαίσια της ευαισθησίας που διακατέχει τον κάθε κοινωνικό φορέα να ευαισθητοποιήσουμε τα νέα παιδιά προς την κατεύθυνση της κοινωνικότητας. Σε συνεργασία των ΚΔΑΠ και του ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου φέραμε ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα παρασκευάζοντας πασχαλινά γλυκίσματα σε καλαθάκια που έφτιαξαν τα ίδια τα παιδιά, τα οποία προσφέραμε ως ένδειξη , αγάπης κι ευγνωμοσύνης για ένα Καλό Πάσχα και μια Καλή Ανάσταση με κάθε υγεία κι ευτυχία στους περιθαλπόμενους και στις οικογένειές τους! Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε Θερμές ευχαριστίες για την συνεχή υποστήριξη και τη συμβολή τους την Υπεύθυνη κ. Άννα Τζώρτζη και το προσωπικό των ΚΔΑΠ κ. Βασιλική Βουκικλάρη, κ. Νεκταρία Ρουμπελάκη, κ. Κλεάνθη Αμπαδιωτάκη, κ. Κ. Στρατάκη, κ. Ι. Κωστάκη, κ.Μαρία Κατρίνη κ. Μαρία Γιαχνάκη καθώς και το ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου. Επίσης εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλους του γονείς των παιδιών των ΚΔΑΠ
Print Friendly, PDF & Email

Από manos