Τελεσίγραφο - ψήφισμα, για τον τον Παράνομο Εποικισμό της Κρήτης και της Ελλάδος
η αφίσα της κινητοποίησης στο Ηράκλειο

Τελεσίγραφο  – Ψήφισμα, της Εθνικής Λαϊκής Συνέλευσης της 15ης Μαΐου 2020 στην πλατεία Ελευθερίας για την καταπάτηση των Συνταγματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών και τον Παράνομο Εποικισμό της Κρήτης και της Ελλάδος.

Σε συνέχεια της 4-3-2020 κατάθεσης ψηφίσματος στην Περιφέρεια Κρήτης με αριθμό πρωτοκόλλου 54759/4-3-20, στον Δήμο Ηρακλείου με αρ. πρωτ. 20846/4-3-20, στην ΠΕΔ Κρήτης με αρ. πρωτ. 234/4-3-20, στον Δήμο Ρεθύμνου με αρ. πρωτ. 7088/5-3-20, στον Δήμο Χανίων με αρ. πρωτ. 10890/5-3-2020, στον Δήμο Αγίου Νικολάου με αρ. πρωτ. 3467/6-3-20 και σε όλους τους δήμους της Κρήτης,  επίσης κοινοποιήθηκε στην ένωση περιφερειών Ελλάδος , στους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές της Κρήτης,  έγινε η τελευταία προειδοποιητική συγκέντρωση στις 15-5-20 στην πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου Κρήτης.

Ταυτόχρονα στις 15-5-20 έγιναν συγκεντρώσεις σε 11 από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, Ηράκλειο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Καλαμάτα, Κατερίνη, Καστοριά, Κέρκυρα, Ρόδο και Ιερά πόλη του Μεσολογγίου, με τα ίδια θέματα, δηλαδή της Καταπάτησης των Συνταγματικών Δικαιωμάτων των Ελλήνων Πολιτών (Απεμπόληση της Εθνικής Κυριαρχίας, Καταστροφικά Μνημόνια και Διάλυση της Οικονομίας, Βάναυση Καταπάτηση των Θρησκευτικών Δικαιωμάτων της Ορθοδοξίας,  Εγκληματικότητα, Αλλοίωση της Ελληνικής Γλώσσας, Παραχάραξη της Ελληνικής Ιστορίας και Παράνομου και Βίαιου Εποικισμού με την εγκατάσταση και την επιχειρούμενη ενσωμάτωση στην χώρα μας εκατοντάδων χιλιάδων αλλοφύλων αλλοδαπών, κυρίως ανδρών μουσουλμάνων νεαρής ηλικίας στην πλειοψηφία τους, από όλα τα σημεία του πλανήτη, εμπόλεμα ή μη, που ισχυρίζονται ότι είναι πρόσφυγες και δικαιούχοι ασύλου.

Το γεγονός αυτό Απειλεί την προσωπική μας ασφάλεια αλλά και την δημόσια ασφάλεια και την Εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας. Κανένας από όλους εσάς δεν έχει την παραμικρή λαϊκή εξουσιοδότηση, όπως πρέπει να γίνεται στην Δημοκρατία, για ένα τέτοιο σημαντικό Τοπικό και Εθνικό θέμα. Δεν σας ελέγχει η Δημοκρατική σας Συνείδηση και η Ψήφος όσων σας εμπιστεύτηκαν;  Το σύνολο σχεδόν των αρμοδίων πολιτικών δεν έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων διότι ενεργά και εν γνώσει συμμετέχουν σε διαρκή κακουργήματα που όχι μόνο συνιστούν ανεπίτρεπτες διακρίσεις εις βάρος μας, αλλά υποσκάπτουν την ίδια την ύπαρξή μας ως ελεύθερου και Δημοκρατικού Έθνους.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ΜΜΕ), εκτός ελαχίστων μικρής εμβέλειας, φέρουν μεγάλη ευθύνη για την ψευδή ενημέρωση, ειδικά από το 2010 και μετά, συμμετέχουν στην απόκρυψη αυτών των διαρκών κακουργημάτων , που σκοπό έχουν την αρπαγή της κρατικής και ιδιωτικής περιουσίας του ελληνικού λαού.

Ως εκ τούτου Απαιτούμε ως υπεύθυνοι Έλληνες πολίτες:

α) Να επωμιστείτε την ευθύνη και να πράξετε σύμφωνα με την αρμοδιότητά σας για την προστασία των σύμφωνα με το Σύνταγμα δικαιωμάτων μας ως Ελλήνων πολιτών που καταπατώνται βάναυσα σε βαθμό επαπειλούμενου σε σύντομο χρονικό διάστημα ουσιαστικού αφανισμού του Ελληνικού λαού και του διαχρονικού Ελληνικού πολιτισμού, εξέλιξη η οποία συνιστά σε βάρος μας το Έγκλημα του Εποικισμού και της Γενοκτονίας εν καιρώ ειρήνης, στα οποία τόσον εμείς όσο και η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Δεν Συμφωνούμε, Δεν Σιωπούμε, Δεν Ανεχόμαστε και Δεν σας Επιτρέπουμε να συνεχίσετε!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ…

β) Επιφυλασσόμεθα επίσης κάθε νομίμου δικαιώματός μας και θα στραφούμε προσωπικά εναντίον σας τόσο ποινικά όσο και αστικά , για να μας καταβάλλετε αποζημίωση για την ζημιά που μας προξενείτε συμμετέχοντας με την απόκρυψή σας στα συγκεκριμένα κακουργήματα.

Εμείς οι Ελεύθεροι Έλληνες Πολίτες, οι οποίοι είμαστε μέρος του κυρίαρχου ελληνικού λαού και με εξουσιοδότηση από τους υπολοίπους, εφαρμόζοντας το Σύνταγμα και τους νόμους που είναι σύμφωνα με αυτό, εξοφλώντας την υποχρέωσή μας να διαφυλάξουμε την κληρονομιά που μας άφησαν οι πρόγονοί μας,

Αποφασίσαμε, ΣΗΜΕΡΑ, ΕΔΩ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ της ΚΡΗΤΗΣ, ως  Παγκρήτιο Συντονιστικό Όργανο που συμμετέχει στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο, να υπερασπιστούμε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά και την ίδια τη ζωή των παιδιών μας, στέλνοντας ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ στους εχθρούς της Πατρίδος και του Έθνους, πως θα διωχθούν και θα λογοδοτήσουν ενώπιον του λαού, ενώπιον του Έθνους, και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά με κάθε τρόπο σύμφωνα με την παρ.4/ άρθρο 120 του Συντάγματος.

Αυτόν τον σκοπό θα τον πραγματοποιήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με κάθε Συνταγματικά Νόμιμο και Εθνικά Δίκαιο τρόπο, εφαρμόζοντας και τους Ιερούς Νόμους των προγόνων μας._

Τα μέλη του ΠΑ. ΣY. OΡ. (Παγκρήτιο Συντονιστικό Όργανο)

Παγκρήτιος Σύλλογος Υποστηρικτών των Ελληνικών και Χριστιανικών Ιδεών.
Ιερωνυμάκης Αντώνιος,  κινητό: 693 440 7728,  email: antonis1184@outlook.com

Δίκτυο Ελληνισμού, Παράρτημα Κρήτης, (Περιφερειακό Συμβούλιο)

Βαμβουκάκης Κωνσταντίνος,  κινητό: 699 7038 588,  email:  kvamvoukakis18@gmail.com

Χανιά: Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα (ΔΗ.ΠΑ.Κ.)
Στυλιανή Αλευράκη, κινητό: 697 8360 394

Ρέθυμνο: Σύλλογος Γονέων 8ου Δ.Σ Ρεθύμνου
Βαμβουκάκης Κωνσταντίνος,  κινητό: 699 7038 588,  email:  kvamvoukakis18@gmail.com

Σύλλογος Γονέων 1ου Δ.Σ. Ατσιποπούλου
Λιάσσα Γεωργία, κινητό: 697 2728 364,  email:  gliassa@yahoo.com

Λασίθι: Αλληλέγγυοι Πολίτες Μεραμβέλλου (Α.ΠΟ.Μ)
Κυριακάκης Δημήτριος, κινητό: 697 2084 822

«Αδούλωτοι  Έλληνες» Γερακιανάκης Μανώλης 6932763280  adoulotosellenas@gmail.com

Αθήνα : Κίνημα Ακομμάτιστων Πολιτών ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ

Θεοδωρίδης Παναγιώτης 6944393087 email: antistasitora1@gmail.com

Γενικές Συνελεύσεις Πολιτών και από τους 4 Νομούς.

Παγκρήτιο Συντονιστικό Όργανο

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos