Κυριακη 31 Μαίου το Πρωτάθλημα Τάβλι Αγριλός 2015 στα Μέσα Μουλιανά!
Κυριακη 31 Μαίου το Πρωτάθλημα Τάβλι Αγριλός 2015 στα Μέσα Μουλιανά!

Το -3ο κατά σειρά- Πρωτάθλημα Τάβλι Αγριλός διοργανώνεται και φέτος στα Μέσα Μουλιανά. Η εθελοντική ομάδα “Πρωτοβουλία Νέων” σε συνεργασία με την Κοινότητα του χωριού και το Δήμο Σητείας

συνδιοργανώνουν τη μεγάλη γιορτή του τάβλι και ετοιμάζονται να υποδεχθούν στο χωριό τους καλύτερους ταβλαδόρους της Ανατολικής Κρήτης και όχι μόνο.

Το ημερήσιο Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαίου (ώρα έναρξης 10:00) -τριήμερο Αγίου Πνεύματος- στο δημοτικό αναψυκτήριο “Κεφαλοβρύση” που βρίσκεται μες στο χωριό, δίπλα στην ομώνυμη πηγή σε μια περιοχή κατάφυτη από πλατάνια.

Στα special event της διοργάνωσης, είναι το ειδικό πρωτάθλημα νέων -κάτω των 21 ετών- που θα πραγματοποιηθεί μια μέρα νωρίτερα και το γλέντι με τοπικούς καλλιτέχνες που θα ακολουθήσει τη λήξη του τελικού και τις απονομές κυπέλλων.

Οι παίκτες θα απολαύσουν διάφορα κεράσματα και οι νικητές θα αποκτήσουν -πέρα των βαρύτιμων τροπαίων- πλούσια δώρα προσφορά των χορηγών: ΑΝΕΚ Lines, Blue Star Ferries, Χαλκιαδάκης, Νερό Σητειακό, Αναψυκτικά Ζαργιανάκη, Είδη Σπιτιού Παρέα, Θήτα & Κάπα Εμπόριο ξυλείας, Ζαχαροπλαστείο Πικαντίλλυ, Μεταξάκης Βιοτεχνία Επίπλων, Μεταφορική ΣΕΜ, Γραφικές τέχνες Ψαρουδάκη, The Wall  music bar και Κάβα Κοκολάκη.

Οι ταβλαδόροι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε ηλεκτρονικά μέσα από το blog του πρωταθλήματος www.agriloscup.blogspot.gr, είτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλο το Νομό Λασιθίου. Για άλλες περιοχές ή πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ Μεταξάκη Γιώργο 6932075122.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.agriloscup.blogspot.gr και

www.facebook.com/agriloscup

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Με εκτίμηση,
Πρωτοβουλία Νέων

Κοινότητα Μέσα Μουλιανών

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos