Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην υποδοχή και την απόδοση τιμής που πραγματοποιεί καλωσορίζοντας στον τόπο μας τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο.
Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Ιωάννης Λουκαράκης, θα απονείμει το χρυσό μετάλλιο της πόλης μας, ανακηρύσσοντας τον Μακαριότατο επίτιμο Δημότη με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουνίου 2005 στις 8:30 μ.μ στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ στον ¶γιο Νικόλαο και μετά τον «καλό λόγο» του Μακαριοτάτου θα παρουσιαστεί εκ μέρους του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου προς τιμήν του το ορατόριο Μικρό οδοιπορικό μεγάλων ωρών» που εντάσσεται στις εκδηλώσεις «ΛΑΤΩ 2005».
Το έργο αυτό, προϊόν συλλογικής δουλειάς των ανθρώπων του τόπου μας, αποτελεί μια σημαντική κατάθεση της χορωδίας της Ενορίας της Αγία Τριάδος, στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας. Τη μουσική Δ/νση του έργου θα πραγματοποιήσει ο Αρχιμουσικός Γεώργιος Συντιχάκης, ένας από τους κύριους συντελεστές της ολοκλήρωσης του έργου αυτού, μαζί με τον πρωτοπρεσβύτερο Ευάγγελο Παχυγιαννάκη ο οποίος είχε τη ευθύνη της σύνθεσης του πάνω στην ποίηση του Ν. Τυπάλδου.
Θεωρούμε πως η παρουσία της τοπικής κοινωνίας του Δήμου μας σε αυτή την εκδήλωση αποτελεί ελάχιστη απόδοση τιμής σε μια φυσιογνωμία μεγάλου μεγέθους που τιμά με την παρουσία της την Εκκλησία και τις αξίες του νθρώπου.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos