το αίμα δεν έχει ένα χρώμα ....
το αίμα δεν έχει ένα χρώμα ….

Ο Σύλλογος γονέων του 5ου Δημοτικού σχολείου Ιεράπετρας (Γρα Λυγιάς) με σύνθημα «ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ», διοργανώνει σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και με την υποστήριξη της ενορίας Γρα Λυγιάς, του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρα Λυγιάς και της ποδοσφαιρικής ομάδας Α.Ο. Λυγιάς, εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του σχολείου μας, την Κυριακή 3 Απριλίου.

Σκοπός μας είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των παιδιών μας και της τοπικής κοινωνίας, στην πανανθρώπινη ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας και να επισημάνουμε ότι εθελοντές είναι και όσοι δεν μπορούν να προσφέρουν αίμα, αλλά ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τη διάδοση της ιδέας.

Γίνε και εσύ εθελοντής αιμοδότης.. Το αίμα, ούτε αγοράζεται, ούτε πουλιέται….. Μόνο προσφέρεται… Μη διστάζεις…. έλα κι εσύ στην παρέα μας να δώσουμε ελπίδα ζωής, να γίνουμε εθελοντές ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ. Μην αφήνεις κάτι τόσο σημαντικό για αύριο, ενώ μπορείς να το κάνεις σήμερα. Οι άνθρωποι που χρειάζονται το αίμα δεν μπορούν να περιμένουν.

The Parents Association of the 5th Primary School Gra Lygia Ierapetra, with the slogan “blood has one color”, organizes the first voluntary blood donation in collaboration with the mobile blood donation unit Venizelio Hospital, and with the support of the local parish Gra-Ligia, Cultural Association and the football team of the village.
Sunday 03-04-2016 9am to 2pm.
5th Primary School Gra Lygia Ierapetra.
“blood has one color”…
See you there!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos