Η πρόεδρος, Μαρία Τσαγκαράκη

Γλέντι Προοδ. Συλ. Κάτω Χωριού

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το βράδυ της Παρασκευής (20/7), στο γλέντι του Προοδευτικού Συλλόγου Κάτω Χωριού Ιεράπετρας, που έγινε στη πλατεία του χωριού. Αρκετοί ήσαν οι φίλοι, κάτοικοι, επισκέπτες, αλλά και φίλοι του χωριού πού τίμησαν με τη παρουσία τους το ετήσιο καθιερωμένο πλέον γλέντι ανήμερα της εορτής του Προφήτη Ηλία.

Το μουσικό μέρος είχε αναλάβει ο Μανόλης Κονταρός και το συγκρότημα του. Το χορευτικό ο Δημήτρης Καπαράκης με τα παιδιά της σχολής του.
Το γλέντι ολοκληρώθηκε με το πρώτο φως της ημέρας, με ελάχιστες αποχωρήσεις μέχρι τότε, τη πλατεία του χωριού ασφυκτικά γεμάτη και όλοι ευχαριστημένοι.
Ο Σύλλογος, παρά τις δυσκολίες στις οποίες αναφέρθηκε η πρόεδρος Μαρία Τσαγκαράκη, τα κατάφερε πολύ καλά, οργανωτικά, με καλό φαΐ, κρύα ποτά και γρήγορη εξυπηρέτηση, πολλά δώρα και καλή καρδιά.
 

Μουσική και χορός

Γλέντι Προοδ. Συλ. Κάτω Χωριού

Ανάμεσα στους γλεντζέδες είδαμε τον Βουλευτή Λασιθίου Μιχάλη Καρχιμκη, τον Δήμαρχο Ιεράπετρας Μανόλη Μαστοράκη, τον πρώην Δήμαρχο Νίκο Χριστοφακάκη, τον Αντινομάρχη Λασιθίου, τον πολιτευτή της Ν.Δ. Γιάννη Πευκιανάκη, νομαρχιακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, αλλά κυρίως πολλούς φίλους.

 
Και του χρόνου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos