Νέοι Δήμου Νεάπολης Στον χώρο του Κ.Α.Π.Η. την Κυριακή έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου Νέοι Δήμου Νεάπολης και της ελεγκτικής επιτροπής. Η διαδικασία ξεκίνησε στις 11 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 7 το απόγευμα μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα με τα μέλη που προσέρχονταν να ψηφίσουν να γίνονται δεκτά με φιλόξενο τρόπο όπως άλλωστε πάντα έχουν τα παιδιά του συγκεριμένου συλλόγου, καφέδες, αναψυκτικά, χυμοί και αργότερα ποτά με τα ανάλογα κεράσματα έκαναν την Κυριακή των εκλογών να μοιάζει με γιορτή.
 
Με σειρά ψήφων εξελέγησαν οι Σοφα Χουλάκη, Χαρά Γουλιδάκη, Θάνος Κορομπύλιας, Κατερίνα Γιαλούρη, Πόπη Γαβριλάκη, Δημοσθένης Μεθυμάκης και Λεωνίδας Γαράκης, με αναπληρωματικά μέλη τους Αντώνη Γιαλελάκη και Μιχάλη Γαλανό. Στην ελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι Σοφία Κορομπύλια, Χριστίνα Πάρσαλη και Μιχάλης Μαμολίδης.
 
Το επόμενο διάστημα τα 7 νέα μέλη του Δ.Σ θα συνέλθουν σε σώμα ώστε άμεσα να ξεκινήσουν την προετοιμασία των εκδηλώσεων των επόμενων μηνών με αρχή αυτές της παραμονής της πρωτοχρονιάς αλλά και τον σχεδιασμό των αποκριάτικων εκδηλώσεων οι οποίες φέτος είναι πολύ νωρίς.
 
Το Δ.Σ των Νέων ποτέ δεν έπαιξε από μόνο του καθοριστικό ρόλο στην λειτουργία του συλλόγου από την στιγμή στην λήψη των αποφάσεων και στην διοργάνωση όλων των εκδηλώσεων και των πρωτοβουλιών τους ποτέ δεν υπήρχε ο διαχωρισμός ανάμεσα στα μέλη ανάλογα με την θέση που κατείχαν.
 
Σε όλα συμμετέχουν όλοι από την στιγμή που όπως οι ίδιοι παραδέχονται σκοπός της συμμετοχής τους δεν είναι η προσωπική προβολή αλλά το κοινό καλό αποτέλεσμα. Στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής πλησίασαν τον σύλλογο παλιά αλλά και πολλά νέα μέλη γεγονός που οι ΝΕΟΙ χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα σημαντικό για την συνέχεια της δραστηριοποίησης του συλλόγου το επόμενο διάστημα και παραδέχονται ότι αυτό είναι που τους δίνει δύναμη.
 
¶λλωστε δεν είναι τυχαίο το σλόγκαν που οι ίδιοι έχουν εμπνευστεί και έχουν κάνει σημαία τους. «Από σένα παίρνω, σε σένα δίνω…μαζί μοιραζόμαστε, έτσι ζούμε…»

Print Friendly, PDF & Email

Από manos