...στο λιμάνι τη Σητείας ...
…στο λιμάνι τη Σητείας …

Οι ιδρυτές της πλατφόρμας yallou.com, Α. Πετρίτσης και Κ. Χατούπης επισκέφτηκαν την Σητεία με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά την τοπική κοινωνία, τα παραδοσιακά προϊόντα και να προωθήσουν τον προορισμό Σητεία ως πιλότο της πλατφόρμας.

Το Yallou είναι μια πλατφόρμα που σκοπό έχει να δώσει λύσεις στους επισκέπτες που αναζητούν και ταξιδεύουν σε προορισμούς της Ελλάδας, παρουσιάζοντας ολοκληρωμένο, ποιοτικό υλικό και συνεισφέροντας προς την ανάπτυξη βιώσιμων προορισμών.

Η Ένωση ξενοδοχείων Επαρχίας Σητείας προσκάλεσαν τους υπεύθυνους της πλατφόρμας yallou.com, στα πλαίσια της προβολής του τόπου που σχεδιάζουν και υλοποιούν τα τελευταία χρόνια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Σκοπός της επίσκεψης είναι να «χαρτογραφήσουν τις ομορφιές της περιοχής» και να «δημιουργήσουν μια πλατφόρμα που θα είναι ουσιαστικά ένα ενιαίο σημείο αναφοράς για τον επισκέπτη, ο οποίος θα μπορεί να λαμβάνει πληροφορίες για τον τόπο που ενδιαφέρεται σε οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκεται» όπως επεσήμαναν  χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι του yallou.com.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos