Τρίτη εβδομάδα λειτουργίας των τηλεφωνικών γραμμών συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης ..

Τρίτη εβδομάδα λειτουργίας των τηλεφωνικών γραμμών συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης, τις οποίες έχει θέσει η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης στη διάθεση των πολιτών.

Η πρώτη από αυτές, με αριθμό κλήσης 2813404427, αφορά στα άτομα που νοσούν από το νέο κορωνοϊό, τα οποία τίθενται σε κατ’ οίκον απομόνωση, το οικογενειακό τους περιβάλλον και κάθε ενήλικα πολίτη που εμφανίζει αγχώδεις εκδηλώσεις και φοβίες λόγω της νόσου.

Η δεύτερη τηλεφωνική γραμμή, με αριθμό κλήσης 2813404426, αφορά στη συμβουλευτική και την ψυχολογική υποστήριξη γονέων παιδιών, εφήβων και νέων, που εμφανίζουν αγχώδεις εκδηλώσεις και φοβίες, λόγω του νέου κορωνοϊού. Και οι δύο τηλεφωνικές γραμμές λειτουργούν καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα, από 9.00 το πρωί έως και 21.00 το βράδυ, με τη συμβολή και υποστήριξη επαγγελματιών-λειτουργών ψυχικής υγείας της 7ης Κρήτης, καθώς και συνεργαζόμενων εθελοντών ιδιωτών (ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχίατροι), οι οποίοι παρέχουν υποστήριξη σε συνανθρώπους μας που χρήζουν ανάγκης, λόγω της κρίσης που βιώνουμε.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos