Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς, ευχαριστήριο
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Ιεράπετρας

Με αίσθημα χαράς, οι εθελόντριες, οι εθελοντές και το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, εκφράζουμε τις ευχές μας για ένα ευτυχισμένο 2019 και τις θερμές μας ευχαριστίες για την συμβολή όλου του κόσμου στις προσπάθειες μας για τη δημιουργία του κλίματος αισιοδοξίας και αλληλεγγύης που απαιτούν οι άγιες ημέρες.

Το αίσθημα αλληλεγγύης νίκησε την απαισιοδοξία και τον ατομικισμό και έτσι υλοποιήθηκε με επιτυχία ο θεσμός της «Τσάντας της Χριστουγεννιάτικης Χαράς».

     Όλους τους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συμμετοχή τους:

Πρώτα τους συμπολίτες μας, άτομα και οικογένειες, που με την συμμετοχή τους αναπλήρωσαν το μεγάλο κενό που δημιούργησε η κατάργηση θεσμών και υπηρεσιών στον τόπο μας. Ακολούθησαν το Εμπορικό Επιμελητήριο Λασιθίου, ο Σύλλογος Επαγγελματοβιοτεχνών, ο Ο.Φ.Ι. ως μεγάλοι χορηγοί. Οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί «Αγροδίκτυο», «Ανατολή», «Κρητικό Περβόλι» και «Golden Farm», ο Σύλλογος Αλιέων Αγ. Ιωάννου,  και ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος Ιεράπετρας  συμπλήρωσαν τις τσάντες που υπολείπονταν για να ολοκληρωθεί ο στόχος.

Επίσης, τσάντες  απέστειλαν οι υπεραγορές «SYΝΚΑ», «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ», «Χαλκιαδάκης», «Χανιωτάκης», κρεαταγορά Δερμιτζάκης, Καμαρίτης, κος Νεοφώτιστος (SPECIAL), κος Σαμπροβαλάκης Αντ. , το mini market Κηπούλι και το κατάστημα Πολυάννα. Συμπαραστάτες μας στην προσπάθεια αυτή, το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας, της τράπεζας Eurobank, καθώς και η «ΧΑΡΤΟΠΛΑΣΤ» με την πολυετή και συνεχιζόμενη προσφορά των τσαντών. Συγχαρητήρια αξίζουν, σε όλα τα σχολεία της πόλης μας και της περιφέρειας αυτής, για την ανταπόκριση τους (Βρεφονηπιακοί σταθμοί, Ειδικό Σχολείο Ιεράπετρας, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια , Λύκεια και Σ.Δ.Ε.).

    Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για την προώθηση των ανακοινώσεων μας, όλα τα χρόνια που λειτουργούμε τον θεσμό της «Τσάντας της Χριστουγεννιάτικης Χαράς» συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία της.

     Έτσι, με το αίσθημα ανακούφισης από την αγωνία για την επιτυχία του θεσμού, προχωρήσαμε όπως γίνεται τα τελευταία 20 χρόνια στην υποδοχή του Άη Βασίλη και του καινούργιου χρόνου που εφέτος ήταν ιδιαίτερα πετυχημένη με την πολύτιμη συμμετοχή του.  Ο Άη Βασίλης συνοδευόμενος από τους εθελοντές μας επισκέφθηκε και μαζί με τις ευχές του μοίρασε βασιλόπιτες, λουλούδια και γλυκά στους ασθενείς του Νοσοκομείου μας, στους ασθενείς της Νεφρολογικής κλινική ο “Άγιος Παντελεήμονας” και στους φιλοξενούμενους του Γεροκομείου, ενώ είχε προηγηθεί το μικρό πάρτι στο Γεροκομείο όπου εθελοντές, προσωπικό και φιλοξενούμενοι ζύμωσαν και έψησαν νόστιμα μελομακάρονα ακούγοντας εορταστική μουσική. Πολύτιμη συμβολή στην προσπάθεια αυτή είχε το ζαχαροπλαστείο «Έναστρον», το πρατήριο άρτου «Ζαφειράκης» και ο κύριος Γιάννης Γαϊτάνης που πρόσφερε τα λουλούδια.

     Με τις θερμές μας ευχαριστίες και με την πεποίθηση πως κάναμε όπως κάθε χρόνο, ότι μπορούσαμε για να μεταδώσουμε σε όλο τον κόσμο το χαρμόσυνο μήνυμα και το κλίμα των εορτών, σας ευχόμαστε χαρούμενο και τυχερό το 2019 και κάθε ευτυχία σε όλους.

    Οι Εθελόντριες, οι Εθελοντές και το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos