Κάτω απο αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (4/2), δολοφονημένος μέσα στο γραφείο του πρατηρίου καυσίμων της BP, στην περιοχή Ξεροπήγαϊδο, της Ιεράπετρας, o Μάρκος Λαμπράκης, 37 χρόνων από το Κάτω Χωριό, συνιδιοκτήτης του συγκεκριμένου πρατηρίου. Τον δολοφονημένο, βρήκε διερχόμενος οδηγός, ο οποίος σταμάτησε για καύσιμα και όταν περίμενε για κάποια ώρα χωρίς κανείς να θελήσει να τον εξυπηρετήσει, αναζήτησε το προσωπικό, με αποτέλεσμα να ανακαλύψει τον 37χρονο, μέσα στο γραφείο του πρατηρίου, νεκρό.

Ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Μανόλης Μιχαλοδημητράκης, διαπίστωσε ότι το θύμα πυροβολήθηκε σχεδόν εξ’ επαφής στο κςφάλι, κάτι που προκάλεσε τυφλό θανατηφόρο τραύμα. Η σωρός του δολοφονηθέντος, μεταφέρθηκε στο Ηράκλειο για νεκροψία – νεκροτομή. Οι ενδείξεις, αποκλείουν τη ληστεία, καθώς δεν βρέθηκε κάτι να λείπει από το πρατήριο.

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι η περιοχή κατοικείται, κάποιοι άκουσαν τον πυροβολισμό, αλλα προφανώς δεν έδωσαν σημασία.  

 

Το συγκεκριμένο πρατήριο καυσίμων, ανήκει στους Γιώργο Χατζημαρκάκη και Μάρκο Λαμπράκη, βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού, Ιεράπετρας – Παχείας ¶μμου.

Τόσο οι ιδιοκτήτες, όσο και εργαζόμενοι στα πρατήρια, εμφανίζονται πλέον φοβσμένοι, μετά και αυτό το συμβάν, κάποιοι μάλιστα ψυθίριζαν, ότι εάν δεν μπορεί η αστυνομία να τους προστατεύει, θα το κάνουν οι ίδιοι με όποιοιν τρόπο θεωρήσουν πιο πρόσφορο.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos