Περιφέρεια Κρήτης, χλοοτάπητας Κρούτσα
από την υπογραφή σύμβασης για την δημιουργία χλοοτάπητα στο γήπεδο Κρούστα

Την σύμβαση ύψους 95.000 ευρώ για το έργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ “ΚΡΟΥΣΤΑ” ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» συνυπέγραψαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης

και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εργοληπτικής εταιρείας «ERGO ΚΑΛΟΥΔΑΚΗΣ Α.Ε.» Μανόλης Καλουδάκης.

Το έργο, που χρηματοδοτείται με πόρους της Περιφέρειας,  αφορά στην προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο που βρίσκεται στο χωριό Κρούστας στο Δήμο Αγίου Νικολάου και το εμβαδόν του είναι 5.119m2 (97,50m X 52,50m). Ο συνθετικός χλοοτάπητας, τελευταίας γενιάς, θα είναι δίχρωμος σε δυο αποχρώσεις του πράσινου (Dark green και Lime green), θα έχει ύψος πέλους 55mm και θα έχει πιστοποιητικό FIFA RECOMMENDED ενώ η εταιρεία παραγωγής του χλοοτάπητα θα πρέπει να συγκαταλέγεται στην αντίστοιχη λίστα προτίμησης της FIFA (FIFA Preferred Producers).

Παρόντες στην σημερινή υπογραφή σύμβασης στην Περιφέρεια ήταν ο Αντιδήμαρχος Αγ. Νικολάου Χάρις Αλεξάκης, ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΟΚ Κρούστα Αγ. Νικολάου Γιάννης Λιουδάκης, και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης Κέτη Ιερωνυμάκη και Μανόλης Γωνιανάκης.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos