Χρήση αμαξιδίου ΑμεΑ στη παραλία του Αλμυρού
από την εκπαίδευση χρήσης του αμαξιδίου

Μια δροσερή βουτιά στην θάλασσα, δεν είναι προνόμιο αλλά δικαίωμα για όλους !

Στην λογική αυτή, εδράζεται η πρωτοβουλία της Δ.Α.Ε.Α.Ν, όπου σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίου Νικολάου, προχώρησε στην τοποθέτηση ράμπας κολύμβησης στην περιοχή του Αλμυρού, για άτομα με κινητικά προβλήματα και στην ταυτόχρονη τεχνική και λειτουργική αναβάθμιση των ήδη τοποθετημένων διατάξεων σε παραλίες που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του δήμου, (Ελούντα, Άγιος Παντελεήμονας -Καλό Χωριό), προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα πρόσβασης σε πολίτες αλλά  και φιλοξενούμενους, για ν΄απολαύσουν τις εξαιρετικές ομορφιές της περιοχής αλλά και την θάλασσα.

Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ κ. Μιχάλης Φαρσάρης, φέτος – εκτός των ραμπών- τοποθετήθηκαν κινητές τουαλέτες στον Αλμυρό, οι οποίες δεν επιβαρύνουν το φυσικό περιβάλλον αφού για την κατασκευή τους, δεν χρησιμοποιήθηκε μπετόν.

Ήδη τις τελευταίες μέρες με την συνδρομή υπαλλήλων της επιχείρισης αλλά και του ναυαγοσώστη που παρέχει τις υπηρεσίες του  στην εν λόγω περιοχή, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική δράση για την ορθή χρήση αμαξιδίου ΑμεΑ, με στόχο την βελτίωση των συνθηκών κίνησης ιδιαίτερα στα σημεία εκείνα που διαχειρίζεται η Δημοτική Επιχείρηση.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos