χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο δημαρχείο Χερσονήσου
οι μαθητές με τον δήμαρχο

Με εορταστικές μελωδίες, παιδικά χαμόγελα και γελαστά πρόσωπα πλημμύρισε σήμερα το δημαρχείο Χερσονήσου στις Γούρνες. Εξοπλισμένοι με τριγωνάκια και μουσικά όργανα οι μαθητές της Στ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κοκκίνη Χάνι και, στη συνέχεια, οι μαθητές της Στ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Γουρνών τραγούδησαν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Τους μαθητές υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος, Γιάννης Σέγκος και οι Αντιδήμαρχοι κκ. Κώστας Αναστασάκης, Κώστας Ζαχαριουδάκης, Εμμανουήλ Καλαϊτζάκης, Εμμανουήλ Ανυφαντάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Χειρακάκης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, Εμμανουήλ Ματθαιάκης.

«Οι μέρες των Χριστουγέννων ενισχύουν την ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο.  Μας προτρέπουν να ξαναβρούμε το πραγματικό μήνυμα των γιορτών: την ύπαρξη της αγάπης, της αλληλεγγύης και της ελπίδας στην πορεία της ζωής μας. Εύχομαι το 2020 να είναι μια ξεχωριστή χρονιά για όλους με υγεία, ευτυχία, δύναμη και αισιοδοξία. Είμαστε δίπλα στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς  και τους γονείς και με κοινή προσπάθεια  και αλληλεγγύη, στοχεύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας» ανέφερε ο δήμαρχος Χερσονήσου.

Τους μαθητές του Δ.Σ. Κοκκίνη Χάνι συνόδευαν ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Κώστας Παπαδάκης και οι εκπαιδευτικοί κκ Ηρακλής Κουριδάκης και Χριστίνα Κάνδυλα, ενώ τους μαθητές του ΔΣ Γουρνών συνόδευε η Διευθύντρια του σχολείου κ. Καλλιόπη Δουκουμετζάκη και οι εκπαιδευτικοί κκ Μαρία Παπαδομανωλάκη, Μαρία Γιαλούρη και Πηγή Σεμιτεκόλου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos