Χριστουγεννιάτικη επετειακή κατάβαση
επετειακή κατάβαση στο άβατο φαράγγι ‘’Παναγιά’’ στην περιοχή των Νοτίων Λασιθιώτικων

Ο Παγκρήτιος Όμιλος Διάσχισης & Εξερεύνησης Φαραγγιών (Π.Ο.Ε.Φ.- www.canyon.gr) διοργάνωσε την Κυριακή 15.12.2019 Χριστουγεννιάτικη επετειακή κατάβαση στο άβατο φαράγγι ‘’Παναγιά’’ στην περιοχή των Νοτίων Λασιθιώτικων.

Δέκα έξι μέλη του ομίλου ντύθηκαν στα χρώματα του Αϊ Βασίλη και με γιορτινή διάθεση πραγματοποίησαν τεχνική κατάβαση φαραγγιού. Αποχαιρετώντας το 2019 γιορτάζουμε δέκα πέντε χρόνια από την έναρξη της δραστηριότητας του canyoning στην Κρήτη.

Δέκα πέντε χρόνια σκληρής δουλειάς με εξερευνήσεις – ασφαλίσεις διαδρομών και καταγραφή – δημοσίευση άβατων φαραγγιών. Με εμπειρία, τεχνική κατάρτιση, εκπαίδευσης νέων και παιδιών. Ο Π.Ο.Ε.Φ. εδραίωσε και ανέπτυξε την δραστηριότητα του canyoning στη Κρήτη, δείχνοντας το δρόμο της φύσης σε πάνω από 1000 νέους που έχει εκπαιδεύσει μέχρι σήμερα.

Τον Απρίλιο 2020 ο ΠΟΕΦ οργανώνει την παγκόσμια συνάντηση canyoning  στην Κρήτη το RIC 2020 Crete. Την πιο μεγάλη διοργάνωση για αθλητές του είδους απο όλο τον κόσμο.

Συνεχίζουμε το έργο μας, πιστεύοντας πάντα στην ιδέα ”ότι ο δρόμος της προσωπικής ολοκλήρωσης και ευτυχίας είναι ο δρόμος που περνά μέσα από την φύση”. Για τη νέα χρονιά που έρχεται ευχόμαστε σε όλους υγεία, έμπνευση και δημιουργία.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos