...υπομονή, ή θα αλλάξει ο χρόνος, ή ο νόμος, ή θα έρθουν οι σωτήρες της DIGEA.....
…υπομονή, ή θα αλλάξει ο χρόνος, ή ο νόμος, ή θα έρθουν οι σωτήρες της DIGEA…..

Εδώ και κάμποσες μέρες δεν λειτουργούν οι αναμεταδότες της Ν.Ε.Ρ.Ι.Τ. στο Σταυρό Νεάπολης, αφήνοντας χωρίς σήμα αυτούς τους λίγους τηλεθεατές που έχουν απομείνει στον κρατικό τηλεοπτικό φορέα, αλλά κυρίως χωρίς τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, στο πάνω Μεραμπέλλο και μέχρι τον Άγιο Νικόλαο.

Μετά τα σχετικά παράπονα που λάβαμε, επικοινωνήσαμε με το αρμόδιο τμήμα της Ν.Ε.Ρ.Ι.Τ. στη Αθήνα και τι μας είπαν; Ότι δια νόμου έχει επιβληθεί πλαφόν στις εξόδους και επισκευές των συνεργείων της ανά την Ελλάδα, στις 80. Δηλ. μέσα στο χρόνο, δικαιολογούνται κονδύλια μόνο για 80 επισκέψεις, επισκευές σε αναμεταδότες ανά τη Κρήτη. Άρα, ή θα πρέπει να αλλάξει ο νόμος, ή το πάνω Μεραμπέλλο να περιμένει να αλλάξει ο χρόνος για να ανεβεί στο συνεργείο και να επισκευάσει τη βλάβη που μάλλον δεν είναι κάτι το σπουδαίο διότι οι αναμεταδότες ακούγονται να λειτουργούν έξω από το σπιτάκι στο Σταυρό.

Αλλά μέχρι τότε θα έχουν έρθει τα ψηφιακά της Digea;

Και όταν έρθουν, αφού  θα καλυφτούν μόνο οι μεγάλες πόλεις, στα χωριά τι θα βλέπουν οι άνθρωποι εκεί; Η θα αναγκαστούν να δίνουν στα δορυφορικά μέρος από την ήδη πενιχρή σύνταξη τους;;;;;

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos