ώρα ευθύνης, ήρθε η ώρα της ενότητας και του αγώνα για τη σωτηρία μας!

Έλληνες Πατριώτες, Κρήτες Αγωνιστές

Τα ψέματα τελείωσαν. Η αρχή του τέλους έγινε. Περάσαμε 10 χρόνια μνημονίων με φόβο και ανέχεια πιστεύοντας σ’ ένα καλύτερο αύριο, όπως οι πολιτικοί μας διαβεβαίωναν. Όμως αυτό που βλέπαμε ήταν η οργανωμένη ΑΛΩΣΗ της χώρας μας σε όλους τους τομείς και η εξαθλίωση των Ελλήνων πολιτών. Ακόμα πιο σκληρή τακτική, ακολουθούν μέχρι και σήμερα! Ο Τούρκος δεν κρατιέται πια. Ζούμε τις ημέρες που έζησε και η Κύπρος λίγο πριν της επιτεθούν και καταλάβουν ένα μεγάλο μέρος της. Θέλουν τα μεμέτια Ελλάδα, και την απαιτούν τώρα, όχι τυχαία.

    Οι τάχα μου φίλοι και σύμμαχοι Αμερικάνοι, που δίνουν οπλικά συστήματα στην Τουρκία…, για άλλη μια φορά μας οδηγούν στην καταστροφή. Με περίσσιο θράσος, κάνουν λόγο ακόμα και για «αμφισβητούμενα ύδατα» ώστε να γκριζάρουν την περιοχή του Καστελόριζου, όπως έκαναν και στα Ίμια και δεν ξεσηκώνονται μέχρι και οι πέτρες για να τους βάλουν στη θέση τους.

     Η γερμανική λυκοφωλιά της ΕΕ που για περισσότερο από μία δεκαετία καταστρέφει την οικονομία μας, τους πολίτες μας, και εκποιεί τη Δημόσια και την Ιδιωτική περιουσία μας, με μόνο στόχο να σώσουν τις τράπεζες τους και να αποκομίσουν τεράστια κέρδη, αποφεύγουν προκλητικά ακόμα και να συζητήσουν για την επιθετικότητα της Τουρκίας. Η ανθέλληνας Μέρκελ που δίνει τανκς στον Τούρκο, θέλει να μας καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, γνωρίζοντας πως εκεί θα απολέσουμε ορισμένα από τα κεκτημένα μας.

     Οι λεονταρισμοί της Ιταλίας αρχίζουν και τελειώνουν εκεί που δίνουν στην Τουρκία πολεμικά ελικόπτερα και η ομόθρησκη Ρωσία αποστασιοποιείται. Έτσι για άλλη μία φορά, ήμαστε μόνοι. Οι όποιοι δήθεν φιλέλληνες, σύμμαχοι και εταίροι, περιμένουν σαν τους λύκους, να βρουν την ευκαιρία να καταβροχθίσουν ότι μπορέσουν να μας αρπάξουν.

     Όλα βέβαια τα παραπάνω, δεν θα έβρισκαν πρόσφορο έδαφος αν οι εκάστοτε κυβερνήσεις, αλλά και μέρος του λαού, δεν είχαν απολέσει το Πατριωτικό Φρόνημα – Καθήκον και αν δεν είχαν ως μοναδική τους έννοια το προσωπικό τους συμφέρον. Οι πολιτικοί εφιάλτες για χρόνια απολαμβάνουν την καρέκλα της εξουσίας και τα ανταλλάγματα των παγκόσμιων αφεντικών του Διεθνισμού – Σιωνισμού. Ενεργούν ως μειοδότες, ως κατσαπλιάδες, ως εκπρόσωποι των λύκων και χωρίς αναστολές, ξεπουλούν τα Ιερά και τα Όσια του Έθνους μας, τους πολίτες, την Ορθοδοξία μας. Χωρίς κανένα ενδοιασμό, διαπραγματεύονται τη πατρίδα μας και δίνουν βορά στον εχθρό την Εθνική μας Κυριαρχία, όπως οι ίδιοι ομολογούν.

     Τώρα προετοιμάζονται να κάνουν την μεγαλύτερη προδοσία, παζαρεύουν την Εδαφική μας Ακεραιότητα, και θέλουν να παραχωρήσουν εδάφη Ελληνικά για τα οποία έχυσαν το αίμα τους ηρωικά οι πρόγονοι μας. Τους ακούμε να δηλώνουν προκλητικά πως οι τούρκοι έχουν δικαιώματα σε Ελληνικές θάλασσες και νησιά, πως δεν πειράζει και αν τους παραχωρήσουμε ορισμένα από τα κεκτημένα μας, πως δεν αξίζει να αγωνιστούμε, με την δικαιοσύνη να παραμένει μουγκή και εξαρτημένη και δεν τους λέει κανείς πως αυτά είναι ο ορισμός της Εσχάτης Προδοσίας, που στα ευνομούμενα κράτη επισύρει την εσχάτη των ποινών.

      Κρήτες αγωνιστές, δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από όσους προσκυνούν τον εχθρό. Οι ενδοτικοί πολιτικοί δεν θα μας σώσουν. Το μόνο που έχουμε να περιμένουμε από αυτούς είναι, ή να εγκαταλείψουν την Πατρίδα, ή να μην επιτρέψουν  στις Ένοπλες Δυνάμεις να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους και να αποτρέψουν δυναμικά τον κάθε επίβουλο εισβολέα, ή ακόμα χειρότερα να συνεργαστούν με τον ίδιο τον εχθρό.

     Για χρόνια οι άθλιοι εφιάλτες πολιτικοί διώχνουν τους νέους μας στο εξωτερικό και τους αντικαθιστούν με αμέτρητους λαθρομετανάστες σκορπώντας εκατομμύρια ευρώ. Ανάμεσα τους καταφθάνουν και πολλοί τσιχαντιστές οπλισμένοι. Τι θα κάνουν όλοι αυτοί όταν ο τούρκος πατήσει τη σκανδάλη; Πως θα αντιδράσουν;

Η ανάγκη προάσπισης της εδαφική μας ακεραιότητα και της προστασίας γερόντων, ανήμπορων και παιδιών είναι επιβεβλημένη. Τι ζωή και τι Πατρίδα θα παραδώσουμε στις νέες γενιές;

Τώρα είναι η ώρα ευθύνης για όλους τους Έλληνες Πατριώτες!

    Σας καλούμε την Κυριακή 2 Αυγούστου στις 18:00 μ.μ. στο Βροντήσι, δίπλα από το Ζαρό, όπου με τη βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας θα συζητήσουμε για το πώς θα Οργανωθούμε και για το πώς θα Αντιδράσουμε . Οι στιγμές είναι κρίσιμες και ο χρόνος ελάχιστος…

Επικοινωνία: email – oraeuthynis@gmail.com    τηλέφωνο – 6974347221

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos