Προεδρείο

Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Νικολάου

Με αρκετά θέματα και προ ημερήσιας διάταξης, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου.
Πριν τη κανονική ημερήσια διάταξη, τέθηκαν θέματα όπως, οι πρόσφατες εξελίξεις στον Ε.Σ.Δ.Α.Κ., και οι μεθοδεύσεις που έλαβαν χώρα με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της συμμετοχής του Δήμου Αγίου Νικολάου. Όπως τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος μετά από νέες αποφάσεις αλλάζει άρδην ο σχεδιασμός διάθεσης των απορριμμάτων.

Ο Δήμαρχος, ζήτησε εν όψει της Τουριστικής περιόδου, να είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι σε εγρήγορση και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Για τον δρόμο της συνοικίας Μύλος, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα. Βέβαια, άλλη αντίληψη έχουν οι νομικς υπηρεσίες της Περιφέρειας και άλλη ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Τελικά τη Δευτέρα, θα έρθει στέλεχος της περιφέρειας για να εξετάσει από κοντά το πρόβλημα.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Κριτσάς, αναφέρθηκε στην απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου, για το Οροπέδιο Καθαρύ.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, επίσης, εξέλεξε τους αντιπροσώπους του για την ΤΕΔΚ, και τα μέλη των επιτροπών Καθαριότητας και Κυκλοφορίας.

Ακόμα, τοποθετήθηκαν μέλη σε διάφορες επιτροπής, ενώ ανακοινώθηκε ότι η Vodafon, δίδει στο Δήμο 12.000 ¤ για την αγορά αυτοκινήτου για τη δημοτική αστυνομία.

Γιάννης Πευκιανάκης

Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Νικολάου

Στη συνεδρίαση παρέστη και ο πολιτευτής Λασιθίου της Ν.Δ., Γιάννης Πευκιανάκης, ο οποίος υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση του στα προβλήματα του Δήμου.

Όσον αφορά το πολύ αναμενόμενο πόρισμα για τις ατασθαλίες στη Μαρίνα Αγίου Νικολάου, έχει σχεδόν τελειώσει, δεν ήταν όμως έτοιμο να παρουσιαστεί στη συνεδρίαση και αναμένεται τις επόμενες μέρες.

Σχεδόν όλα τα θέματα πέρασαν ομόφωνα, εκτός τα περί τιμολογιακής πολιτικής της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης που πέρασε με τις ψήφους της πλειοψηφίας.

Γιώργος Τουτουδάκης
Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: