Ηγεσία Κρήτης και νομού

Αντεγκληματική Πολιτική 2007

Μπορεί ο νομός Λασιθίου να είναι ο πλέον φιλήσυχος της Κρήτης, μπορεί μέχρι σήμερα να μην έχει ζητηθεί καμία άδεια οπλοφορίας, τα ναρκωτικά όμως έχουν αρχίσει να μπαίνουν στα σπίτια, όλο και περισσότερο, με ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Αυτό ήταν το γενικό συμπέρασμα της εκδήλωσης παρουσίασης της Αντεγκληματικής Πολιτικής της Αστυνομικής Περιφέρειας Κρήτης, εξειδικευμένη, στο νομό Λασιθίου, που έγινε το πρωί του Σαββάτου (10/2), στο Επιμελητήριο Λασιθίου.

Ο δε Μητροπολίτης Πέτρας, ήταν ξεκάθαρος. «Ξέρω πολλές οικογένειες στη περιοχή μας που έχουν προβλήματα με τα ναρκωτικά. Δεν μπορώ να πω ονόματα, αλλά το πρόβλημα υπάρχει και μεγεθύνεται», είπε στο χαιρετισμό του για να συμφωνήσουν και οι αστυνομικοί.

Επίσημοι προσκεκλημένοι

Αντεγκληματική Πολιτική 2007

Κατά τα άλλα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, κ. Λουράκης, αναφέρθηκε στις φετινές κατευθυντήριες γραμμές που έχει δώσει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης για τη μείωση της εγκληματικότητας, των τροχαίων και των ναρκωτικών ουσιών, ενώ πιο συγκεκριμένα για το νομό Λασιθίου, μίλησε ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βατσολάκης, κάνοντας έναν απολογισμό και στη συνέχεια έθεσε τους στόχους για το 2007.

Παρέστησαν και χαιρέτισαν, εκτός από τον Μητροπολίτη, ο Νομάρχης Λασιθίου Αντώνης Στρατάκης, οι ήμαρχοι Αγίου Νικολάου και Λεύκης, Κουνενάκης και Καλαντζάκης, ο πολιτευτής της Ν.Δ., Γιάννης Πευκιανάκης, καθώς και ανώτεροι αξιωματικοί από τη πυροσβεστική και το Λιμενικό σώμα, αλλά και αστυνομικοί από όλο το νομό.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos