Εξατομικευμένη υποστήριξη στις επιχειρήσεις της Σητείας, του Αγ. Νικολάου και της Ιεράπετρας παρέχεται από το Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΚΕΤΑ) Κρήτης στις 7, 8 & 9 Δεκεμβρίου 2004. Κατά τη διάρκεια της ημέρας σε κάθε πόλη οι επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία συνάντησης με στελέχη του ΚΕΤΑ για να συζητήσουν μαζί τους θέματα που τους απασχολούν.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους για ραντεβού στο γραφείο Λασιθίου του ΚΕΤΑ (τηλ. 28410-25434, υπεύθυνη κα Αντωνία Γερεουδάκη).
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν, εργαστηριακές συναντήσεις για θέματα κοστολόγησης και κατάρτισης επιχειρηματικού σχεδίου. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι:

  1. Σητεία, 7 Δεκεμβρίου 2004 Εκδήλωση με θέμα: «Παράμετροι Επηρεασμού του Κόστους των Επιχειρήσεων», στο ξενοδοχείο Ίτανος, ώρα 19:00 το απόγευμα.
  2. Άγιος Νικόλαος, 8 Δεκεμβρίου 2004 Εκδήλωση με θέμα: «Παράμετροι Επηρεασμού του Κόστους των Επιχειρήσεων», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λασιθίου, ώρα 19:00 το απόγευμα.
  3. Ιεράπετρα, 9 Δεκεμβρίου 2004 Εκδήλωση με θέμα: «Πως να Συντάξετε ένα Επιχειρηματικό Σχέδιο», στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, ώρα 18:30 το απόγευμα.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos