Αθανασία ΤζουμελέκαΤην Ολυμπιονίκη Αθανασία Τζουμελέκα, υποδέχτηκε στον Άγιο Νικόλαο, ο Οργανισμός Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Αγίου Νικολάου.
Η Ολυμπιονίκης και ο προπονητής συναντήθηκαν με μαθητές του Αθλητικού Γυμνασίου Αγίου Νικολάου, το μεσημέρι του Σαββάτου (20/11), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και συνομίλησαν για αρκετή ώρα μαζί τους απαντώντας σε ερωτήσεις τους, οι οποίες κάλυψαν το μεγαλύτερο μέρος όσων οι δημοσιογράφοι είχαν σκοπό να ρωτήσουν στη συνέχεια.

Οι μαθητές ρώτησαν για τα συναισθήματα της όταν τερμάτιζε πρώτη, ποια προετοιμασία ακολούθησε, τι κάνει στον ελεύθερο της χρόνο, πως αισθάνεται ως πρωταθλήτρια, η οποία μάλιστα θεωρείται ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ευρώπη, ενώ ρώτησαν και τον προπονητή της για την στρατηγική του κατά την διάρκεια του αγώνα.

Τζουμελέκα - Θραψανιώτης (Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου)Η ίδια είπε ότι περίμενε ένα μετάλλιο, οπότε η πρώτη θέση ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί. Ελπίζω, είπε, να αποτελέσω καλό πρότυπο.

Η Ολυμπιονίκης παρέστη το απόγευμα του Σαββάτου στους «2ους Παγκρήτιους Αγώνες Στίβου Μιραμπέλλο 2004» που έγιναν στο Δηοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου, ως τιμώμενο πρόσωπο.

Αθανασία Τζουμελέκα

 

Print Friendly, PDF & Email

Από manos